Foto: DELFI

Kinorežisors un operators Mārtiņš Grauds arvien biežāk sabiedrībā redzams tumsnējas dāmas pavadībā – viņa jaunā mīlestība ir mākslas kuratore no Francijas Šantala Oriema, šonedēļ raksta dzīvesstila izdevums "Kas Jauns".

50 gadus vecais Mārtiņš Grauds ir kopā ar francūzieti, kura jau sešus gadus dzīvo Latvijā, noskaidrojis "Kas Jauns". Grauda mīļotā sieviete ir mākslas kuratore, jau labi zināma pašmāju radošajās aprindās. Grauds ar Oriemu apmeklē arī publiskus kultūras pasākumus, tostarp bija viesu vidū kinobalvas ceremonijā "Lielais Kristaps".

Kā atzīmē žurnāls, Grauds ir triju bērnu tēvs – viņam ir meitas un arī jau pieaudzis dēls Antons Georgs, kurš nācis pasaulē viņa attiecībās ar mākslinieci un scenogrāfi Katrīnu Neiburgu. Dēla vecāki arī pēc šķiršanās ir saglabājuši labas attiecības un kopā apmeklē Antonam nozīmīgus pasākumus. Arī dēls izvēlējies kinooperatora profesiju, studējot to Kultūras akadēmijā.

Stāstot par savu jauno draudzeni, Grauds nenoliedz, ka tumsnējas ādas krāsas cilvēki ir smaidīgāki nekā baltās rases pārstāvji, jo viņiem ticis daudz vairāk saules nekā ziemeļniekiem, vēsta "Kas Jauns".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!