Foto: Privātais arhīvs
TV šovā "Kad viņas satiekas" pludmales volejboliste Anastasija Samoilova dalījās savā bildināšanas stāstā un pastāstīja, ka nebūt nav bijusi sajūsmā par Mihaila Samoilova pasniegto saderināšanās gredzenu. Jaunais vīrs savu vainu bijis spiests izpirkt ar citu gredzentiņu.

Anastasijai, kuru pirms kāzām visi zināja kā Kravčenoku, ne visai patīk Mihaila pasniegtais saderināšanās gredzens, ko jaunā dāma pēc kāzām arī pateikusi savam vīram. Tāpēc tagad viņai ir divi saderināšanās gredzeni.

"Viņš mani bildināja Austrijā, Zalcburgā. Viņš man iet pa priekšu un ved mani uz kādu vietu, kur skaists skats. Ilgi gaidīdams, viņš mani bildina. Protams, ka es piekritu! Gredzens man nepatika, tāpēc dzimšanās dienā viņš man uzdāvināja gredzenu ar akmeni, par kādu biju sapņojusi," saka 26 gadus vecā Anastasija, kura sportistu Samoilovu saimē ieprecējās 2022. gada septembrī.

Volejboliste uzskata ka meitenēm ir skaļi jāsaka tas, ko viņas grib, pretējā gadījumā vīrtietis uzdāvinās ko tādu, kas nepatīk, taču pienāks brīdis, kad dāma nespēs novaldīt savas patiesās emocijas. Par neīsto gredzenu viņa vīram pateica jau pēc kāzām – lai Mihails neapvainotos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!