Foto: Privātais arhīvs

Tehnoloģiju magnāts, miljardieris Bils Geitss pirmo reizi pozējis kopā ar savu pirmo mazbērnu – Geitss paviesojies savas vecākās meitas mājās, lai iepazītos ar mazmeitiņu, raksta "Page Six".

67 gadus vecais uzņēmējs ceturtdien sociālajā tīklā "Instagram" pavēstījis par pirmo tikšanos ar savu pirmo mazbērnu – meitenīti, ko pasaulē laidusi Geitsu vecākā meita Dženifera. "Nevaru vien sagaidīt, kad tu sev atklāsi pasauli," raksta vectētiņš.

Tajā pašā dienā līdzīgu attēlu internetā publiskoja arī Geitsa šķirtā sieva Melinda, kura vēstīja, ka nekas nelīdzinās sajūtai turēt rokās mazbērnu: "Šķiet, ka tikai vakar tā turēju savu meitu Dženu!" Tiesa, nav skaidrs, vai abi vecvecāki kopā apmeklēja mazbērnu, vai vienkārši attēlus publicēja vienlaikus. Bils un Melinda Geitsi izšķīrās pirms diviem gadiem pēc 25 laulībā pavadītiem gadiem.

Jaundzimusī ir Geitsu pirmais mazbērns. Viņas māte Dženifera Geitsa 2021. gada rudenī izgāja pie vīra, jātnieka Neila Nasāra. Geitsa – medicīnas studente un kaislīga jāšanas sporta cienītāja – par saderināšanos ar Nasaru paziņoja 2020. gadā. Mīļotais viņai pasniedza gredzentiņu ar iespaidīgu dimantu. "Džena, tu esi viss, ko es varētu vēlēties, nevaru vairs iedomāties savu dzīvi bez tevis," bezgalīgā mīlestībā toreiz atzinās jaunais vīrietis.

Viņu meita pasaulē nāca marta sākumā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!