Foto: Vida Press
Amerikāņu aktrise un filmu producente Hilarija Svonka sagaidījusi savus pirmdzimtos – pasaulē nākuši dvīnīši, puika un meitene. Aktrise pagaidām neatklāj nedz datumu, kad bērni piedzima, nedz viņu vārdus.

"Tas nebija viegli, bet bija tā vērts. Zēns un meitene! Sūtu šo ziņu no tīrām debesīm," saviem 1,5 miljoniem "Instagram" sekotāju ziņo aktrise, kurai abi bērni ir pirmās atvases dzīvē.

Hilarija Svonka ir 48 gadus veca. Par grūtniecību viņa pavēstīja pērnā gada rudenī. Aktrise jau piecus gadus ir precējusies ar šovbiznesā nodarbināto Filipu Šneideru.

Aktrise, kura lielāko pasaules slavu guva no galvenās lomas filmā "Miljons dolāru mazulīte", savu vīru satika 2016. gadā pēc vairākām neveiksmei lemtām attiecībām, abi satikās "aklajā" randiņā un jau pēc pusotra gada Šneiders Svonku bildināja. Kāzas notika 2018. gadā Kalifornijā un bija visai slepenas. Pēcāk intervijā izdevumam "Vogue" viņa šo dienu raksturojā kā "sapņa kļūšanu par īstenību".

Šneiders nav aktrises pirmais vīrs. Iepriekš viņa bija precējusies ar aktieri Čadu Deivisu Lovu, šī laulība ilga desmit gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!