Foto: Imago/Scanpix/LETA

Kima Kardašjana "savam mūžam augošajam" CV pievieno vēl vienu punktu – realitātes zvaigzne, miljardiere, kas kļuvusi par biznesmeni, pievienojas seriāla "Amerikāņu šausmu stāsts" ("American Horror Story") 12. sezonai.

Kardašjana jaunumus atklāja savā "Instagram" kontā, ievietojot tīzera video. Ievietotajā videoklipā teikts, ka viņa pievienosies "American Horror Story" 12. sezonai līdzās Emmai Robertsai. Kardašjanas video atklājas arī tas, ka Raiena Mērfija seriāla gaidāmā sezona sauksies "Izsmalcināts" ("Delicate").

Arī Robersta ievietoja šo pašu videoklipu, klāt pievienojot parakstu: "Šovasar... Ar Kimu būsim "Delicate"."

Sīkāku informāciju par savu tēlu Kardašjana neiekļāva. "FX" apstiprināja Kardašjanas atlasi izdevumam "Variety", taču nesniedza sīkāku informāciju. Seriāla pārstāvis gan atklāja to, ka Kardašjanai pieder vadošā loma 12. sezonā. Varone tapusi speciāli viņai.


"Kima ir viena no lielākajām un spožākajām televīzijas zvaigznēm pasaulē, un mēs esam priecīgi sveikt viņu AHS ("American Horror Story") ģimenē," teikts AHS režisora Raiena Mērfija paziņojumā. "Mēs ar Emmu esam sajūsmā par sadarbību ar šo patieso kultūras spēku. Halija Feifere ir uzrakstījusi jautru, stilīgu un galu galā šausminošu lomu īpaši Kimai, un šī sezona būs vērienīga un nelīdzināsies nekam, ko esam iepriekš radījuši."

Saskaņā ar "The Hollywood Reporter" teikto, Mērfijs un Kardašjana ir draugi.

Tiek ziņots, ka gaidāmā sezona daļēji balstīta uz Danielas Valentīnas romānu "Delicate Condition", kas stāsta par "sievieti, kura ir pārliecināta, ka ļauns spēks dara visu, lai viņas grūtniecība nekad nenotiktu", teikts grāmatas aprakstā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!