Foto: Publicitātes foto/Privātais ahīvs
Arī šī nedēļa nesusi notikumus, kurus labprāt apspriest virtuvē vai zem deķīša. Kas, kur, kad, kāpēc, ar ko? "Delfi" ierasti sagatavo asortu izlasi tiem, kuriem aizņemtība neļāva iedziļināties patiesi svarīgajos notikumos.

Aktrise Bojarkina atklāj neglaimojošas lietas par kopdzīvi ar Majoru

Foto: F64

Burtiski nupat aktrise Elīna Bojarkina un LTV kultūras ziņu korespondents Marģers Majors sniedza interviju žurnāla "Santa" marta numuram. Tās nosaukums – "Traki iemīlējušies". Saskaņā ar šobrīd izdevumam "Privātā Dzīve" pausto, iepriekšējā intervija bijusi nepatiesa un izfantazēta, jo abu mīlnieku attiecības patiesībā bijušas pavisam citādas. Bojarkina "Privātajai Dzīvei" stāsta, ka Majors ir emocionāls varmāka, savukārt puisis nekādus komentārus nesniedz.

Lasīt vairāk

Olgas Kambalas honorārs par dalību TV šovā 'visu laiku aug'

Foto: Publicitātes foto

Sabiedrība dāma un uzņēmēja Olga Kambala sniegusi interviju sieviešu žurnālam "Lilit", kurā cita starpā atklāj, ka saņem arvien lielāku naudu par dalību realitātes šovā "Slavenības bez filtra", taču pārdzīvo, ka cilvēki par viņu spriež no šovā redzētā, jo patiesībā viņa esot pavisam citādāka.

Lasīt vairāk

'Amoralle' saimniece Ozola savu jauno mīļoto ieraudzījusi kafejnīcā

Foto: LETA

Pašmāju smalkās veļas zīmola "Amoralle" vadītāja Inese Ozola pēc šķiršanās no trešā vīra – miljonāra Gundara Ozola, – bijusi atvērta jaunām attiecībām un nu viņai ir cits dzīvesbiedrs, uzņēmēja atklājusi intervijā žurnālam "Ieva".

Lasīt vairāk

'900 sekunžu' moderatore Kristīne Stakena ir bērniņa gaidībās

Foto: DELFI

Par gaidāmo mazuli pavēstījusi TV3 ziņu pārraides "900 sekundes" moderatore un pasākumu vadītāja Kristīne Stakena, kura 2022. gada izskaņā apprecējās ar savu ilggadējo draugu un no Kristīnes Komarovskas kļuva par Kristīni Stakenu.

Lasīt vairāk

Alla Pugačova nosūdzēta Krievijas ģenerālprokuratūrai

Foto: Vida Press

Krievijas ģenerālprokuratūrā nonācis kāda aktīvista iesniegums ar lūgumu pārbaudīt, vai dziedātāja Alla Pugačova nesniedz Ukrainas bruņotajiem spēkiem finasiālu palīdzību, vēsta "Meduza". Iesnieguma autors ir akīvists Vitālijs Borodins, kurš iepriekš lūdzis ierosināt krimināllietu arī pret aktrisi Liju Ahedžakovu.

Lasīt vairāk

Melbārža efekts. Vai pasākumus krieviski vēl var sarīkot?

Foto: LETA/publicitātes foto

"Krieviski runāju, bet pasākumus vairs nevadu," – tā aprīļa sākumā sociālajos tīklos pauda Latvijas Nacionālā teātra aktieris Egils Melbārdis. Viņam, tāpat kā citiem Latvijā zināmiem aktieriem, korporatīvie pasākumi, prezentācijas, kāzas un ballītes ir otrais darbs. Melbārža nostāju augstu vērtē vairāki viņa kolēģi, kas arī atteikušies publiku izklaidēt krieviski, tomēr "Delfi" izpētītais liecina, ka to var atļauties tikai jomas profesionāļi ar plaši zināmu vārdu – mazāk pazīstami pasākumu vadītāji nav gatavi atteikties no cilvēku izklaidēšanas arī krievu valodā.

Lasīt vairāk

Karaļa Čārlza kronēšanā princis Harijs ieradīsies bez Meganas

Foto: Vida Press

Lai gan uz karaļa Čārlza III kronēšanu maija sākumā ielūgti ir abi Saseksas hercogi, Megana Mārkla no Amerikas uz Londonu nelidos; kronēšanu apmeklēs princis Harijs viens. Informēti ļaudis britu karaļnamā ziņo, ka Čārlzs par šādu notikumu gaitu esot sarūgtināts, ziņo "Mail Online".

Lasīt vairāk

Aģentūra 'Golin' nosauc jaunā influenceru ietekmes indeksa nominantus

Foto: Publicitātes foto

Jau nākamnedēļ, 21. aprīlī, tiks paziņoti jaunākā Latvijas influenceru ietekmes indeksa rezultāti. Reklāmas un sabiedrisko attiecību aģentūra "Golin" izziņo visus nominantus, kas sacenšas par uzvaras godu katrs savā kategorijā. Vairāki influenceri nominēti vairākās kategorijās.

Lasīt vairāk

Vaivars un Botmane savu pirmdzimto nosaukuši par Zemgu

Foto: F64

Lieldienu nedēļas Pūpolsvētdienā pasaulē nācis režisora Regnāra Vaivara un viņa mīļotās sievietes, aktrises un kostīmu mākslinieces pirmdzimtais. Jaundzimušais ir puika, un nosaukts par Zemgu – šādu vārdu izdomājis jaunais tētis, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Velsas princese ar sarkani lakotiem nagiem lauž karaļnama tradīcijas

Foto: Vida Press

Velsas princese Katrīna uz Lieldienu dievkalpojumu Vindzoras pilī devās elegantā koši zilā kostīmā, ko izcēla arī viņas drosmīgais manikīrs – koši sarkanā tonī lakoti nagi. Sarkana nagu laka karaliskajā etiķetē neskaitās labs tonis, tomēr Katrīna to atļāvusies. Šī ir pirmā tāda reize kopš 2011. gada, kad viņa precējās ar princi Viljamu; nekad iepriekš herocgiene nebija publiski manīta ar sarkaniem nagiem.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!