Foto: Vida Press
Pazīstamā Holivudas aktiera Kevina Kostnera sieva Kristīne Baumgartnere pirmdien tiesā iesniegusi laulības šķiršanas prasību, vēsta tabloīds TMZ. Aktieris ar vācu izcelsmes modeli un somiņu dizaineri salaulājās 2004. gadā, ģimenē piedzimuši trīs bērni.

Kristīne Baumgartnere šķiršanās prasības pamatā min "nesamierināmas domstarpības" abu laulāto starpā. Iesniegumā 49 gadus vecā sieviete arīdzan lūdz noteikt kopīgu aizbildnību pār Kostneru trim bērniem – dēliem Keidenu (15) un Heju (14), un meitu Greisu (12).

Arī aktiera pārstāvis nenoliedz, ka šāds pavērsiens Kostnera dzīvē ir noticis – sieva vēlas šķirties.

"Diemžēl atklājās tādi apstākļi, kurus viņš nevar kontrolēt, un rezultātā Kostnera kungam bija jāpiedalās laulības šķiršanas procesā. Mēs lūdzam ievērot Kevina, Kristīnes un viņu bērnu privātumu šajā grūtajā laikā," tabloīdam TMZ komentējis 68 gadus vecā aktiera pārstāvis.

Baumgartnere ar filmas "Miesassargs" zvaigzni sāka tikties 1999. gadā, bet abi apprecējās 2004. gadā.

Kostneram šī ir otrā izjukusī laulība – viņa pirmā sieva bija studiju biedrene Sindija Silva, ar kuru viņš salaulājās 1978. gadā un izšķīrās 1994. Kostera pirmajā laulībā pasaulē nāca trīs atvases – divas meitas un dēls. Kopumā viņš ir septiņu bērnu tēvs – trīs bērni no pirmās sievas, trīs no otrās, un vēl vienu dēlu dāvāja draudzene, ar kuru viņš tikās, pirms sastapa Baumgartneri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!