Foto: AFP/Scanpix/LETA
Aktrise Ambera Hērda teikusi ardievas Holivudai un pārcēlusies uz Spānijas galvaspilsētu Madridi, lai dzīvotu krietni klusāku dzīvi, ziņo "Daily Mail". Pērnā gada jūlijā – vienu mēnesi pēc skandalozā zaudējuma tiesas prāvā bijušajam vīram Džonijam Depam – viņa arī pārdeva savu īpašumu Kalifornijā.

Hērdai pietuvināts cilvēks "Daily Mail" atklājis, ka 37 gadus vecā aktrise aizbraukusi no Holivudas kopā ar savu meitu, jo vēloties audzināt bērnu "prom no visa trokšņa". Hērdai ar Spāniju ir senas saites, viņa arīdzan runā spāņu valodā. Saskaņā ar anonīmā avota teikto, Madridē aktrise jūtas laimīga un par atgriešanos Holivudā patlaban nedomā: "Iespējams, viņa atgriezīsies tad, kad būs īstais laiks. Vai kāds īstenojams projekts."

2022. gada jūlijā aktrise pārdeva sev piederošo īpašumu Jukas ielejā Kalifornijā par 1,1 miljonu ASV dolāru. Šajā namā viņa mita kopā ar meitu Ongu, kuru aktrisei dāvāja surogātmāte. Divgadīgo bērnu Hērda rūpīgi sargā no publicitātes.

Atgādinām, ka pērn visa pasaule sekoja līdzi prāvai starp Hērdu un viņas bijušo vīru Džoniju Depu, galu galā tiesai nostājoties vīrieša pusē.
Foto: AP/Scanpix/LETA

Deps 2019.gada februārī iesniedza tiesā prasību pret Hērdu saistībā ar viņas 2018.gada rakstu avīzē "Washington Post", kurā Hērda raksturoja sevi kā "publisku personu, kas reprezentē vardarbību ģimenē".

Hērda Depu neminēja vārdā, tomēr Deps Hērdu iesūdzēja tiesā par viņas paustajām norādēm, ka viņš ģimenes attiecībās bijis vardarbīgs, un pieprasīja 50 miljonus dolāru lielu kompensāciju.

Hērda pretprasībā pieprasīja 100 miljonus dolāru, apgalvojot, ka viņai neslavu cēlis Depa advokāts Adams Valdmens, kas laikrakstam "Daily Mail" sacījis, ka apgalvojumi par vardarbību ģimenē ir "krāpšana".

Virdžīnijas tiesas zvērinātie 2022. gada jūnijā pēc sešas nedēļas ilgušās prāvas nosprieda, ka Deps un Hērda viens otram cēluši neslavu, vienlaikus nospriežot, ka Depam naudas izteiksmē pienākas ievērojami lielāka kompensācija. Zvērinātie nolēma, ka Depam piešķirama desmit, bet Hērdai - divus miljonus dolāru liela kompensācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!