Fоtо: Privātais arhīvs
Savu pirmo profesionālo muzikālo lolojumu klausītāju vērtējumam nodevusi slavenā latviešu influencere Terēze Kalmane no Dižstendes. Izskatīgā jauniete radījusi dziesmu "Ledus auksta asara". Noklausies!

Terēze jau ir atpazīstama personība interneta pasaulē, taču ar savu oriģinālmūziku viņa nāk klajā pirmoreiz, un dziedātāja atzīst, ka ir zināms uztraukums, piesakot savu vārdu mūzikas industrijā: "Ceru, ka mana dziesma būs tā, kuru daudzi izvēlēsies klausīties, lai pārvarētu kādu savu nedaudz grūtāku dzīves periodu."

Jāpiebilst, ka viņa ilgi slēpusi savu balsi, taču viņa pati saka, ka ārzemju producenti Terēzes balsi salīdzina ar leģendāro maigās balss īpašnieci Lanu del Reju.

Terēzes dziesmu miksējis un māsterējis ar "Grammy" apbalvotais skaņu inženieris Miguels Skots, kurš sadarbojies ar tādiem māksliniekiem kā Drake, J. Cole, Vitnija Hjūstone un Lil Wayne.

Kā norāda dziesmas izdevēji, "Ice Cold Tear" ir tikai "aisberga redzamā daļa, tas ir tikai pirmais no Terēzes ieskaņotajiem singliem, kurus šovasar dzirdēsit". Turpmākās dziesmas un singlus producēs Terēzes brālis Jēkabs Ludvigs.


Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !