Foto: Vida Press
12 gadus pēc leģendārās Eimijas Vainhausas nāves Ņujorkā tiek rīkota dziedātājas mantu izsole. Kolekcija ietver 50 viņas lietotus priekšmetus un drēbes, tostarp fani var tikt pie "Rimmel" zīmola acu lainera, ar kuru Vainhausa zīmējusi savas krāšņās kaķacis.

Slavenā angļu dziedātāja nomira 2011. gadā, būdama 27 gadu veca. Vainhausas nāves iemesls – saindēšanās ar alkoholu. Dziedātāja ilgstoši cīnījās ar atkarībām.

Izsole notiks "Hard Rock Cafe" Ņujorkas Taimskvērā un tiks pārraidīta internetā, Vainhausas fani tajā varēs piedalīties tiešsaistē. Izsole ilgs trīs dienas – no 19. līdz 21. maijam. To organizē "Julien's Auctions", kas iepriekš līdzīgā veidā tālāk nodeva arī Kurtam Kobeinam un Tupakam Šakuram piederošas lietas.

Dārgumu krātuvē ir gan Vainhausas skatuves tērpi, gan ikdienas apģērba gabali, tostarp visai novalkātas rozā baletkurpes. Pārdošanā būs arī divi viņas krūšturi un biksītes. No kosmētikas priekšmetiem – viņas koraļļu sarkanā MAC lūpukrāsa un arī "Rimmel" acu laineris. Gribētāji varēs dabūt arī iesākto ķermeņa eļļas pudeli no Vainhausas vannasistabas.

Lai arī vairums apģērbi ir tā dēvētajā vintāžas stilā, Vainhausas skapī glabājušies arī dizaineru izstrādājumi. Viņas īpašumā ir "Ralph Lauren" džemperītis, "Dolce & Gabbana" kleita un citi apģērbi. Tāpat tiks izsolīti viņas zīmējumi jeb skices skatuves tēliem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!