Foto: LETA
Šovasar gaidāms ģimenes pieaugums pasākumu vadītāja Renāra Zeltiņa un viņa sievas, pasākumu producentes Ievas Kohas-Zeltiņas ģimenē. Sagaidot Māmiņdienu, pāris sociālajos tīklos publiskojis attēlus no skaistā gaidīšanas laika.

Renāram un Ievai gaidāmais mazulis būs otrais – ģimenē jau aug sešus gadus vecā Emma, un nu ģimene kļūs kuplāka. Pāris pagaidām vēl neatklāj gaidāmā mazuļa dzimumu.

"Līdz ar šo pavasari mūsu ģimenes dārzā dīgst vēl viens ļoti gaidīts asniņš. Un šī Mātes diena līdz ar to arī jau īpašāka," raksta Ieva, sakot paldies vīram par "lielākajām un svarīgākajām dāvanām šajā dzīvē".

Savukārt šovmenis Zeltiņš tēva godu salīdzina ar dažādiem citiem saviem panākumiem dzīvē. Būt tētim tomēr izrādās vislielākā laime un gandarījums.

"Mani ir skārusi veiksmes šautra, kas dāsni devusi piedzīvot triumfālus brīžus un eiforiskus panākumus. Esmu ņēmis virsroku vidusskolas konkursā "Mis un Misters Prīma". Divas reizes esmu cēlis virs cekula augstākās raudzes basketbola kausu un pāris reizes karjerā realizējis izšķirošos metienus. Esmu bijis pagodināts saņemt vairākus stila un modes vimpeļus. Esmu izjutis "flow" sajūtu, vadot grandiozus pasākumus. Esmu bijis novērtēts, cildināts un tencināts. Bet ilgtermiņā, nekas nav bijis labāks, skaistāks un burvīgāks kā kļūt par tēvu meitai un dalīt to prieku ar viņas mammu. Tagad tiek sniegta dāvana laimi dubultot," vēsta Zeltiņš.

Pāris salaulājās 2017. gada jūnijā, tajā pašā gadā sagaidot arī savu pirmdzimto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!