Foto: AP/Scanpix/LETA

Holivudas aktieris pēc gadiem ilgušās tiesāšanās ar bijušo sievu Amberu Hērdu triumfiāli atgriezies apritē – šā gada Kannu kinofestivāls tika atklāts ar vēsturiskoo drāmu "Jeanne du Barry", kurā Deps atveido karali Luiju XV. Pēc filmas pirmizrādes aktiera acīs bija asaras, jo aplausi nerimās veselas septiņas minūtes no vietas.

59 gadus vecais aktieris Kannu kinofestivālā uzņemts ļoti silti – publika, noskatījusies filmu, ar stāvovācijām sveica zālē esošo Džoniju Depu.

Franču aktrise Maivenas Lebesko režisētā drāma iezīmē Depa pilnvērtīgu atgriešanos kino mākslā – vairākus gadus aktieris tikpat kā nefilmējās, bet pasaules preses uzmanība bija pievērsta viņa privātajai dzīvei. Kamēr tiesa nebija sniegusi savu verdiktu ģimenes drāmā, Deps uz ilgu laiku bija kritis Holivudas nežēlastībā.

Kā zināms, Depa bijusī sieva aktrise Ambera Hērda 2016. gadā publiski apsūdzēja savu vīru vardarbībā. Sākās vairāku gadu tiesvedība starp bijušajiem laulātajiem, beigu galā tiesai nosliecoties Depa pusē un pierādot, ka Hērda aktieri apmelojusi.

Visu šo laiku Deps nevarēja sevi profesionāli realizēt, viņš arī tika "izmests" no vairākiem projektiem. Tagad Kannās viņš atkal varēja baudīt nedalītu publikas uzmanību.

Savukārt Ambera Hērda no Holivudas ir aizbraukusi. Viņa pārcēlusies uz Spāniju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!