Foto: LETA/Vida Press/Privātais arhīvs
Arī šī nedēļa nesusi notikumus, kurus labprāt apspriest virtuvē vai zem deķīša. Kas, kur, kad, kāpēc, ar ko? "Delfi" ierasti sagatavo asortu izlasi tiem, kuriem aizņemtība neļāva iedziļināties patiesi svarīgajos notikumos.

Arnolds Švarcenegers saka paldies Latvijai. Bet ne par hokeju

Foto: Vida Press

Populārais amerikāņu aktieris un leģendārais spēka mitriķis Arnolds Švarcenegers savu vairāk nekā piecu miljonu tvitera sekotāju acu priekšā paudis paldies Latvijai, retvītojot pilsones Elīnas Tomasas tvītu par to, ka seriāls "Fubar" šobrīd ir visskatītākais seriāls Latvijā "Netflix" platformā.

Lasīt vairāk

Hokejistam Bukartam 13 gadus vecāka mīļotā – miljonāra Rāvja bijusī

Foto: Privātais arhīvs

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs, viens no aizvadītā pasaules čempionāta varoņiem Rihards Bukarts ir laimīgs ne tikai uz ledus, bet arī privātajā dzīvē. Spēlēs gan Rīgā, gan Tamperē viņa sniegumu vēroja sportista mīļotā sieviete – modele un uzņēmēja Ramona Burtniece, kura pašmāju sabiedrībā agrāk bija zināma kā būvnieka un miljonāra Gunta Rāvja dzīvesbiedre.

Lasīt vairāk

Kopā no vidusskolas – Artūra Šilova un daiļās Vendijas mīlasstāsts

Foto: LETA

Hokeja vārtsargs Artūrs Šilovs savu nākamo sieviņu noskatīja, būdams 10. klasē un 16 gadus vecs, šonedēļ raksta žurnāls "Privātā Dzīve". Viņš un sieva Vendija mācījušies Ziemeļvalstu ģimnāzijā. Abi ir precējušies jau trīsarpus gadus.

Lasīt vairāk

Video: Vēsturiskajā mačā tribīnēs Tamperē latvietis bildina latvieti

Foto: Kadrs no video

Latviešu pilnā hokeja arēnā Tamperē nozīmīgu dzīves brīdi piedzīvojis kāds mīlētāju pāris – tieši Latvijas un ASV mača laikā kungs bildinājis savu mīļoto draudzeni. Pēc gredzentiņa pieņemšanas abi turpināja baudīt aizraujošo spēli, kas beidzās ar mūsējo uzvaru un bronzas medaļām!

Lasīt vairāk

Ko jaunais prezidents Rinkēvičs par sevi atklāj neformālos kadros soctīklos

Foto: Privātais arhīvs

Jaunievēlētais Latvijas prezidents Edgars Rinkēvičs ir visnotaļ aktīvs sociālo tīklu, sevišķi "Twitter" lietotājs. Ja tviterī politiķim ir ļoti cienījams sekotāju skaits – 86 tūkstoši, tad "Instagram" platformā viņa ievietotās bildītes vēro pavisam maz cilvēku, tikai 5000. Tomēr tieši šajā vietnē viņš vairāk ļāvis ieskatīties tajā, kā pats uztver pasauli.

Lasīt vairāk

Pīlēnu pāris eleganti komentē zaudējumu prezidenta vēlēšanās

Foto: Privātais arhīvs

"Jā, šis man bija grūts un emocionāls laiks," internetā raksta uzņēmēja Ilze Pīlēna, kuras vīram Valsts prezidenta vēlēšanas nenesa triumfu. Pīlēnu pāris pēc zaudējuma vēlēšanās katrs savā sociālajā tīklā ierakstīja cieņpilnu zaudējuma vēstījumu.

Lasīt vairāk

'Tviteris' pieprasa Smiltēnam 2 minūtes par hokejista tēlošanu

Foto: Saeima

Pirmdien, 29. maijā, desmitiem tūkstoši cilvēku pie Brīvības pieminekļa Rīgā sagaidīja Latvijas hokejistus, kas aizvadītajā pasaules čempionātā izcīnīja bronzas medaļas. Sanākušajiem uzrunas teica ne vien hokeja izlase un ar to saistītās personas, bet arī vairāki politiķi.

Lasīt vairāk

Smiltēns neizslēdz iespēju uzburties arī Dziesmu svētkos

Foto: DELFI/Twitter (Jānis Liksts)

Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns (AS) kļuvis par īstenu tviterzvaigzni – līdz ar nācijai nodrošināto brīvdienu saistībā ar mūsu hokejistu panākumiem, viņa vārds tīmeklī guvis gluži citu svaru. "Delfi" vaicāja spīkeram, kā viņš vērtē tvitera asprāšu jociņus un kāpēc Smiltēns hokejistu sagaidīšanā pats uzvedās kā zvaigzne. Smiltēnam ir atbildes uz visiem jautājumiem.

Lasīt vairāk

Vēstnieku čatiņš par hokeja ziedu vāzēm sajūsmina latviešus

Foto: LETA/Privātais arhīvs/DELFI

"Diplomātu jociņi, smejos balsī" – tā vietnē "Twitter" raksta tviterlietotāja Marika. Lielisku humora izjūtu nodemonstrējis Šveices vēstnieks Latvijā Martins Mišlē, kurš pēc savējo zaudējuma piedāvājis praktisku palīdzību kolēģiem, lai tie labāk tiktu galā ar ziedu kalniem, ko Latvijas hokeja izlases fani noliek pie pretinieku vēstniecībām.

Lasīt vairāk

Kambalai pēc plastiskās operācijas iestājusies identitātes krīze

Foto: Kadrs no video

Šovu zvaigzne Olga Kambala nule atgriezusies no Turcijas, kur dāmai vienlaikus veikta gan krūšu palielināšana – tagad tās ir iespaidīgākas –, gan deguna samazināšana, to vajadzējis padarīt "maigāku". Ar estētiskajiem rezultātiem Kambala ir apmierināta, taču problēmas nu sagādājot "identitātes dalīšanās", proti, viņai tagad ir grūtības pieņemt sevi.

Lasīt vairāk

Suņa pamešanas dēļ TV šovs nepārtrauks filmēt Bindru ģimeni

Foto: Publicitātes foto

360TV šovā "Ģimene burkā" skatītāji varēja būt liecinieki gaužām bēdīgam suņuka Mailo liktenim. Šova ietvaros 2021. gadā varoņu Bindru ģimene tika pie jauna mīluļa, taču divus gadus vēlāk dzīvnieks izrādījās saimei lieks apgrūtinājums un tika nodots pavirši zināmiem cilvēkiem, kur tam tālāk mūžs būtu jāpavada pie ķēdes. Šobrīd ap notikušo izcēlusies liela ažiotāža sociālajos tīklos.

Lasīt vairāk

Radio 'Pieci' būs pārmaiņas, darbinieku aiziešanu komentē vadība

Foto: LETA

Salīdzinoši īsā laika periodā trīs Latvijas Radio "Pieci" (LR5) ētera personības paziņoja par aiziešanu no darba. Vispirms Karmena Stepanova, tad Magnuss Eriņš un nu arī Marta Grigale. Pirms trim gadiem no darba LR5 aizgāja arī Aleksis Vilciņš. Kā portālam "Delfi" skaidro raidstacijas vadītāji Kārlis Kazāks un Toms Grēviņš, LR5 gaidāmas pārmaiņas, turklāt gan ēterā, gan multimediju platformās.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!