Foto: DELFI/Privātais arhīvs
Aizvadīta kārtējā nedēļa šogad, un tā iezīmējusies ar vairākām aktualitātēm sabiedriskajā dzīvē gan vietējā "dīķītī", gan citviet pasaulē. Portāls "Delfi" sagatavojis kompilāciju par svarīgāko tiem, kam nedēļas griezumā nesanāca laika iedziļināties.

Kāda publika baudīja krievu repera Morgenšterna koncertu Rīgā

Foto: DELFI

Sestdien, 3. jūnijā, ar koncertu Rīgā, Andrejsalā, uzstājās Krievijas reperis Morgenšterns. Koncertu brīvā dabā "Wondersalā" baudīja vairāki tūkstoši viņa talanta cienītāju.

Lasīt vairāk

Foto: Noķerts pasaulē lielākais sams – 285 centimetri!

Foto: Privātais arhīvs

Ar savu personīgo un, domājams, arī pasaules rekordu nu var lepoties pieredzējis makšķernieks no Itālijas. Alesandro Bjankardi izdevies noķert gandrīz trīs metrus garu samu, ziņo portāls "Outdoor Life". Precīzs sama izmērs – 285 centimetri.

Lasīt vairāk

Pēc skandāla ar pamesto suni šovu zvaigzne Agrita vēršas pie sabiedrības

Foto: Kadrs no video

TV šova "Ģimene burkā" varone Agrita Bindra nedēļas nogalē vien uz īsu brīdi parādījās sociālajos tīklos, lai saviem sekotājiem nodotu vēstījumu, ka suņa Mailo skandāla kontekstā nevienam nav tiesību aizskart viņas bērnus. Tāpat Bindre "Instagram" "storijā" ierakstīja lakonisku ziņu: "Nekļūdās tas, kas neko nedara!"

Lasīt vairāk

Pēc suņa skandāla televīzija pārtrauc sadarbību ar Agritu Bindri

Foto: Publicitātes foto

Pēc saceltās ažiotāžas saistībā ar šova "Ģimene burkā" varoņiem un suņa pamešanas sāgu, kanāls 360TV pirmdien paziņojis par sadarbības pārtraukšanu ar Agritu Bindri un viņas ģimeni.

Lasīt vairāk

Šovu zvaigzne Bindre sakās saņēmusi 'mežonīgu mācību'

Foto: Publicitātes foto

Jelgavniece Agrita Bindre, kura suņa pamešanas skandāla dēļ atbrīvota no realitātes šova "Ģimene burkā" pienākumiem, savā "Instagram" profilā ilgāku laiku bija pieklususi. Nu tas mainījies, dāma atgriezusies virtuālajā dzīvē un īsi padalījusies, ko tad no piedzīvotā sapratusi.

Lasīt vairāk

Ieva Kerēvica diskrēti apprecējusies ar augstas raudzes viesmīli

Foto: F64

"Nezinu, kāpēc jūtu apdraudējumu, skaļi runājot par šādām lietām. Tas šķiet tik privāti," intervijā žurnālam "Ieva" saka latviešu dziedātāja Ieva Kerēvica, kura tikai tagad atklāj, ka pirms gada kļuvusi par precētu sievu.

Lasīt vairāk

Jānis Timma ar kaudzi naudas viens devies uz striptīzklubu

Foto: Privātais arhīvs

Varenas kaislības turpina virmot dziedātājas Annas Sedokovas un latviešu basketbolista Jāņa Timmas "Instagram" profilos – mīlnieki, šķiet, savas attiecības risina ar interneta palīdzību. Zīmīgus videomateriālus publicējuši gan viens, gan otrs.

Lasīt vairāk

Baznīcā Vecrīgā pilots Pēteris apprec influenceri Saulieti

Foto: Kadrs no video

Pēc trīs gadu draudzēšanās ar kāzām vainagojusies influenceres un tīkla mārketinga biznesmenes Katrīnes Saulietes savienība ar pilotu Pēteri Vasiļevski. Kāzu zvani zvanījuši sestdien Rīgas Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā Vecrīgā.

Lasīt vairāk

Saulietim nesokas satikt savu īsto – sūrme par 'salauztām' sievietēm

Foto: Privātais arhīvs

Hokejists Kaspars Saulietis otrajā dienā pēc savas bijušās sievas Katrīnes kāzām ar pilotu Pēteri "izgāja" tiešraidē sociālajā tīklā "Instagram", kur analizēja savas neveiksmes privātajā dzīvē. Kā stāsta Saulietis, pēc šķiršanās viņam bijušas trīs attiecības, taču liga visās viena – dāmas nav varējušas tikt galā ar savu pagātni.

Lasīt vairāk

Liepājas teātra aktieris Kaspars Gods apņēmis otro sievu

Foto: Privātais arhīvs

Liepājas teātra aktieris un Goda teātra dibinātājs Kaspars Gods otro reizi dzīvē iestūrējis laulības ostā, šonedēļ ziņo izdevums "Privātā Dzīve". Viņa izredzētā ir Gita no Iecavas, jau labu laiku pazīstama sieviete.

Lasīt vairāk

JRT un Dailes līderu ķildā draiski uzmirdz arī Nacionālais teātris

Foto: LETA

Kaislības ap jauno aktieru skatuviskās karjeras iespējām nākamībā sacēlušas vētru arī sociālajos tīklos. Kamēr Jaunā Rīgas teātra (JRT) un Dailes teātra vadītāji viens otram draud ar tiesvedībām, Latvijas Nacionālais teātris (LNT) savu attieksmi paudis tviterī, smalki pamanoties pareklamēt arī sava repertuāra labumus.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!