Foto: Kadrs no video

Ar mīlas pilnu video sociālajos tīklos atgriezušies basketbolists Jānis Timma un viņa mīļotā krievu dziedātāja Anna Sedokova. Pēc publiska – iespējams, mākslīgi inscenēta – strīda abi nu ir sajūsmā par viņiem pievērsto uzmanību.

Dziedātāja publiskojusi video, ko pati filmējusi gultā ar Timmu: fonā skanot telefonsarunas ierakstam, abi aprunā daudzās viņiem sūtītās privātās vēstules, uz kurām dāma atbildējusi, ka Timma "ir vislabākais". Gultas ainas Sedokova paraksta ar vārdiem par "atkarīgām attiecībām", un viņa kolekcionējot visus šādu attiecību brīžus.

Timma arīdzan atkal seko savai sievai "Instagram" – kaislīgā strīda laikā viņš no viņas bija atsekojis. Tas vedina domāt, ka pamatīgais strīds abu vidū, iespējams, bijis speciāli uzrīkots; Sedokovai drīz jauna dziesma.

Jau vēstījām, ka 1. jūnijā pārītis vēstīja par pamatīgu strīdu abu starpā, bet nedēļas nogalē strīdam bija turpinājums: Sedokova ievietojusi video, kurā virtuālais iespējamais Timma vēsta: "Ja mēs izšķirsimies, kam tu būsi vajadzīga?" Tālāk Sedokova rotaļīgi uzskaita visus savus potenciālos partnerus. Timma šo sievas ierakstu komentēja īsi: "Es ceru, ka šovakar tu mani nesatiksi."

Vēlāk Timma rādīja, kā dodas uz striptīzklubu ar žūksni naudas. Sestdienas rītā viņš parādīja dolārus pie savas gultas, bet jau svētdienas vakarā Sedokova internetā izlika idillisko video.

Šajā pārī dāma ir desmit gadus vecāka par vīru – viņai 40, viņam 30. Abi salaulājās 2020. gadā un pastāvīgi dzīvo ASV. Timma ir Sedokovas trešais vīrs.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!