Foto: Vida Press
"Eirovīzijas" laureāts, itāļu grupas "Måneskin" solists Damiano Deivids paziņojis par šķiršanos no savas draudzenes Džordžijas Soleri, ar kuru viņš bija kopā piecus gadus. Abu mīlu izjaucis sānsoļa skandāls, raksta "Mail Online".

Izskatīgais mūziķis savos sociālajos tīklos pavēstījis, ka viņa attiecības ar modeli un influenceri Soleri nu ir cauri. Taču sākās viss no kāda "TikTok" video, kurā Damiano bija redzams skūpstā ar citu dāmu kādā naktsklubā.

Kad video kļuva publisks, Damiano pauda atvainošanos par notikušo un apstiprināja, ka viņa laiks kopā ar Džordžiju ir beidzies. 24 gadus vecais dziedātājs ar draudzeni bija kopā piecus gadus.

"Man ļoti žēl, ka šis video parādījās. Es nebūtu gribējis šo situāciju risināt šādi. Tā bija mana kļūda," par skūpstīšanos ar izskatīgu bruneti pauda viņš. Mākslinieks arīdzan skaidro, ka nejūtas nodevis Soleri, jo abi bija risinājuši savas attiecības vēl pirms video parādīšanās.

Kā zināms, grupa "Måneskin" ar dziesmu "Zitti e buoni" uzvarēja 2021. gada "Eirovīzijā" un šī uzvara pavēra itāļiem ceļu uz atpazīstamību visā pasaulē. Grupa nule uzstājās arī Rīgā, Mežaparka estrādē pulcējot daudzus tūkstošus fanu no visām Baltijas valstīm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!