Foto: Vida Press
9. jūnijā Detroitā (ASV) apprecējusies skandalozi slavenā repere Eminema vecākā meita Eleina Skota, ziņo "Page Six". Kāzās piedalījušies 125 jaunā pāra tuvinieki, taču Eminems kāzu fotogrāfijās nav ieraugāms.

Stāstam par Eminema meitām ASV tabloīdi pievērš īpašu uzmanību, jo savos slavas ziedu laikos skandalozais reperis bija izrādījis īpašu cēlsirdību, adoptējot savas sievas Kimberlijas meitas Eleinu un Heiliju, turklāt Eleina nemaz nav viņas bioloģiskais bērns, bet gan dvīņumāsas meita, savukārt Heilija dzimusi no cita vīrieša. Uz skatuves būdams skandalozs rupeklis, īstajā dzīvē viņš uzņēmās atbildību par patiesībā svešiem bērniem.

Nu abas meitas izaugušas, un vecākā arī apprecējusies. Eleina Skota mijusi gredzenus ar savu mīļoto vīrieti Metu Molleru, kurš dāmu bildināja pirms diviem gadiem, bet abi ir kopā vairāk nekā septiņus gadus. Savukārt jaunākā meita Heilija februārī saderinājusies ar savu puisi.

Līgavas Eleinas īstā māte – Kimberlijas dvīņumāsa – nomira no narkotiku pārdozēšanas 2021. gadā, savukārt Eminema sieva, ar kuru viņš bijis precējies divas reizes, norobežojusies no publiskās dzīves un mitinās mazpilsētā Mičiganā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!