Foto: Vida Press
Pazīstamā Holivudas aktiera Kevina Kostnera sieva Kristīne Baumgartnere maija sākumā tiesā iesniegusi laulības šķiršanas prasību, taču tagad atsakās izvākties no mājām, kur dzīvo kopā ar vīru. Kostners spiests izlikšanas jautājumu risināt ar tiesas palīdzību, raksta "Page Six".

Pēc 18 gadiem laulībā bijusī modele Kristīne Baumgartnere 1. maijā iesniegusi šķiršanās prasību – viņa vairs nevēlas būt Kevina Kostnera sieva. Šāds lēmums Kostneru ļoti samulsinājis un sarūgtinājis, rakstīja portāls TMZ.

Vienlaikus Baumgartnere arī nevēlas pamest ģimenes māju, un Kostners spiests šo jautājumu risināt ar tiesas palīdzību.

Baumgartnerei bijušas 30 dienas laika, lai šķiršanās periodā atrastu jaunu mītnes vietu, un šim nolūkam aktieris piešķīris sievai 1,2 miljonus dolāru, tomēr sieva tā arī nav izvākusies. Kā uzskata Kostners, Baumgartnere izmantojot savu stāvokli, lai liktu aktierim "piekrist viņas finansiālajām prasībām".

Saskaņā ar TMZ rīcībā nonākušajiem dokumentiem, Kostners šķiršanās laikā piekritis maksāt sievai 30 000 dolāru apmērā par katru no bērniem, un 10 000 dolāru kā "pārcelšanās izmaksas".

Pārim ir trīs bērni pusaudžu vecumā. Šķiršanās pieteikumā modele lūgusi kopīgu aizbildniecību pār atvasēm.

Baumgartnere ar filmas "Miesassargs" zvaigzni sāka tikties 1999. gadā, bet abi apprecējās 2004. gadā.

Šķiršanās pieteikumā sieviete kā iemeslu norādīja "nesamierināmas domstarpības".

Kostneram šī ir otrā izjukusī laulība – viņa pirmā sieva bija studiju biedrene Sindija Silva, ar kuru viņš salaulājās 1978. gadā un izšķīrās 1994. Kostera pirmajā laulībā pasaulē nāca trīs atvases – divas meitas un dēls. Kopumā viņš ir septiņu bērnu tēvs – trīs bērni no pirmās sievas, trīs no otrās, un vēl vienu dēlu dāvāja draudzene, ar kuru viņš tikās, pirms sastapa Baumgartneri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!