Foto: Vida Press/Privātais arhīvs
83 gadus vecais aktieris Als Pačino sagaidījis savu ceturto atvasi – par viņu krietni jaunākā Nūra Alfalaha laidusi pasaulē zēnu, kurš nosaukts par Romānu Pačino, ziņo TMZ un citi tabloīdi.

Kad bērns piedzimis, nav zināms, atzīmē "Daily Mail", taču zināms, ka jaundzimušais ir puika un ticis pie Romāna vārda. Pārim pietuvināti avoti portālam TMZ pastāstījuši, ka vecāki ir sajūsmā par dēla piedzimšanu.

Trešdienas vakarā Pačino un 29 gadus vecā Nūra Alfalaha redzēti Losandželosas restorānā "Sunset tower". Pie tā abi piebraukuši melnā "Land Rover" automašīnā, un aizmugures sēdeklī bijis redzams zīdaiņu krēsliņš. Tiesa, bez mazuļa tajā.

Pačino un viņa draudzene pagaidām medjiem nav snieguši komentārus par lielo dzīves pavērsienu.

Jaunajai dāmai Romāns Pačino ir pirmais bērns, taču pašam aktierim jau ceturtais.

Pačino ir 33 gadus veca meita Džūlija un dvīņi – 22 gadus veci puiši. Aktieris nekad nav bijis precējies, taču dzīves laikā viņam bijušas trīs ilglaicīgas partneres.

Nūra Alfalaha līdz šim bijusi zināma kā slavenu kungu draudzene – pagātnē viņai ir attiecības gan ar rokmūziķi Miku Džegeru, gan aktieri Klintu Īstvudu. Dāmas pieredzē ir arī mīla ar 60 gadus veco miljardieri Nikolā Berggruenu.

Visi viņas draugi bijuši krietni vecāki par pašu, arī ar Alu Pačino viņai ir gandrīz 54 gadu vecuma starpība. Pāris tiekas kopš 2022. gada aprīļa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!