Foto: Publicitātes foto/Privātais arhīvs
Arī šī nedēļa nesusi notikumus, kurus labprāt apspriest virtuvē vai zem deķīša. Kas, kur, kad, kāpēc, ar ko? "Delfi" ierasti sagatavo asortu izlasi tiem, kuriem aizņemtība neļāva iedziļināties patiesi svarīgajos notikumos.

Foto: Agra Daņiļeviča dēls kļuvis par augsti izglītotu mūziķi

Foto: Publicitātes foto

Populārā horeogrāfa un deju pedagoga Agra Daņiļeviča dēls Rūdolfs nu ir diplomēts sitamo instrumentu pārvaldnieks – simpātiskais jauneklis nule absolvējis Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmiju (JVLMA).

Lasīt vairāk

Ukrainiete Anna laidusi pasaulē Porziņģu ģimenes jaunāko brašuli

Foto: Privātais arhīvs

Pasaulē nācis Mārtiņa Porziņģa un viņa mīļotās sievietes Annas Andreevas pirmais kopīgais mazulis, tādējādi slavenais basketbolists Kristaps Porziņģis nu kļuvis par onkuli brāļadēlam.

Lasīt vairāk

Slavenā Kaķsieviete 8 gadus dzīvojusi bada maizē un ir izputējusi

Foto: Vida Press

Par Kaķsievieti dēvētā Šveices sabiedrības dāma Džoslīna Vaildenšteina apgalvo, ka jau astoņus gadus viņai nav nekādu ienākumu un viņa esot izputējusi. To viņa atklājusi straumēšanas platformas "HBO" dokumentālā seriālā par savu dzīvi. Līdz tam ienākumus nodrošināja laulības šķiršanas līgums 2,5 miljardu dolāru vērtībā, taču dažus gadus pēc šķirtā vīra nāves viņa tuvinieki pārstājuši saistības pildīt, raksta "Mail Online".

Lasīt vairāk

Foto: LHF saviesīgajā ballē Juris Savickis ierodas ar zilu aci

Foto: F64

Aizvadītās nedēļas izskaņā "Latvijas Gāzes" sporta zālē notika Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ikgadējā sezonas noslēguma balle. Klāt bija gan nācijas varoņi hokejisti, gan sporta funkcionāri un dažādi sporta jomai pietuvināti uzņēmēji.

Lasīt vairāk

Nācija prasa atjaunot Skrastiņu 'Simpsonu' runasvīra amatā

Foto: F64

Kopš "Simpsoni" vairs nerunā aktiera Artūra Skrastiņa, bet gan Agra Krapivņicka balsī, multenītes fani sasparojušies un "bombardē" TV3 ar vēstulēm un pat elektroniski parakstītiem iesniegumiem atgriezt amatā Skrastiņu, kurš multfilmu ierunājis teju 20 gadus. Skrastiņš sarunā ar "Delfi" atzīst, ka jūt sabiedrības mīlestību, taču uzsver: tā bija televīzija, kas pieņēma lēmumu par labu Krapivņicka balsij. Vai ir cerības atkal dzirdēt Skrastiņu? Mazmazītiņas, bet ir.

Lasīt vairāk

Foto: Publika kaifo festivālā, ko no Mežaparka dzirdēja puse Rīgas

Foto: Publicitātes foto/Ritvars Stankevičs

Nedēļas nogalē Mežaparkā aizvadīts vērienīgs elektroniskās un deju mūzikas festivāls "Unreal". Pasākuma laikā sociālajos tīklos ne viens vien norādīja, ka ritmiska dārdoņa dzirdama pat daudzviet tuvāk Rīgas centram, savukārt Valsts policija ziņoja arī par narkotiku lietošanu šajā sarīkojumā.

Lasīt vairāk

Ko ēdīs un dzers Rinkēviča inaugurācijas banketa 1400 viesi

Foto: Patriks Pauls Briķis/DELFI

Valsts prezidenta kanceleja izsludinājusi iepirkumu par ēdināšanas pakalpojuma nodrošināšanu Rīgas pilī 8. jūlijā, kad gaidāma jaunievēlētā prezidenta Edgara Rinkēviča inaugurācija amatā. Paredzamā līgumcena – 50 tūkstoši eiro. Pirms četriem gadiem Egila Levita inaugurācijā galda izmaksas veidoja 26 tūkstošus eiro.

Lasīt vairāk

'Brīvajam' Kasparam Saulietim pie sāniem efektīga blondīne

Foto: Kadrs no video

Lai gan publiski saucis sevi par no attiecībām brīvu puisi, hokejistam Kasparam Saulietim tomēr ir romantiska rakstura attiecības, turklāt ilgāk nekā pusgadu. Sportists iepriekš sūkstījās, ka viņam nesokas ar nopietnu attiecību dibināšanu, jo visas satiktās sievietes esot dzīves salauztas un nespējīgas tikt galā ar savām iepriekšējām attiecībām.

Lasīt vairāk

Izgāzies 20 miljonu vērtais Meganas podkāsta darījums ar 'Spotify'

Foto: Vida Press

Saseksas hercogiene Megana Mārkla un princis Harijs 2020. gada beigās parakstīja 20 miljonu dolāru vērtu līgumu ar "Spotify" par podkāstu ciklu "Arhetipi" ("Archetypes"), taču "zemas produktivitātes dēļ" nolemts līgumu neturpināt, vēsta "Wall Street Journal".

Lasīt vairāk

Laulības ostā iestūrējis basketbolists Aigars Šķēle

Foto: Privātais arhīvs

Trīs gadus pēc bildinājuma ar kāzām vainagojusies latviešu basketbolista Aigara Šķēles un viņa bērnu mammas Beātes Katrīnas Zeltiņas mīlasstāsts. Pāris mijis gredzenus 21. jūnijā.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!