Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Britu aktieris Džulians Sandss pazuda bez vēsts 13. janvārī, kopā ar draugu dodoties pārgājienā pa Sengebrielas kalniem Losandželosas dienvidu daļā. Draugu pēc divām dienām atrada traumētu, taču dzīvu, bet pašu Sandsa ķermeni izdevies atrast tikai sestdien, 24. jūnijā, raksta BBC.

Sanbernardino apgabala policijas departaments vēsta, ka vēl priekšā pilna identifikācija atrastajām mirstīgajām atliekām, taču var apgalvot, ka atrastais ir 65 gadus vecais Džulians Sandss. Ķermeni tuksnešainā apvidū ieraudzījuši cilvēki, kas grupā devušies pārgājienā, un tūdaļ sazinājušies ar policiju.

Sandss pazuda bez vēsts 13. janvārī, kad kopā ar 75 gadus vecu Losandželosas iedzīvotāju Jinu Čungu devās kalnu pārgājienā visai sliktos laikapstākļos. Iesaistot helikopteru un lielus meklēšanas spēkus, vienu vīru izdevās atrast pēc divām dienām, taču aktieris līdz pat šim brīdim skaitījās bez vēsts pazudis.

Sandsa ģimene paudusi pateicību meklēšanas komandām un to koordinatoriem, kuri kopš janvāra meklēja pazudušo aktieri. "Mēs turam Džulianu gaišā piemiņā mūsu sirdīs. Viņš bija brīnišķīgs tēvs, vīrs, dabas mīļotājs un pētnieks," izteicās ģimenes locekļi.

Džulians Sandss bija britu aktieris, kurš jau ilgi dzīvo Losandželosā, kur precējies ar rakstnieci Jevgēņiju Citkovicu, ģimenē uzauguši divi bērni. Vēl viens Sandsa bērns nāca pasaulē viņa pirmajā laulībā ar britu žurnālisti un TV personību Sāru Sandsu.

Karjeras laikā viņš filmējies vairākos desmitos kinofilmu, tostarp drāmā "Atvadas no Lasvegasas", "Istaba ar skatu", "Meitene ar pūķa tetovējumu" un citās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!