Fоtо: Vida Press

Kardašjanu māmiņa Krisa Dženere meitu bērnībā katru dienu dzērusi degvīnu, pirmdien publicētā intervijā Itālijas "Vogue" atklājusi slavenā Kima Kardašjana. Tas bijis veids, kā māte tikusi galā ar spriedzi, audzinot sešus bērnus.

Intervijā izdevumam "Vogue" Kima Kardašjana slavēja savu māti par to, ka viņa spējusi uzaudzināt "sešas lielas personības" – viņu, četras māsas Kortniju, Hloju, Kendalu un Kailiju, kā arī dēlu Robu. Visas atvasas pasaulē nāca ar mazu gadu starpību.

"Es ļoti cienu savus vecākus un nespēju iedomāties, kas viņiem bija jāpiedzīvo," par kuplo bērnu pulku saka realitātes šova zvaigzne. Vaicāta, kā māte tika galā ar haosu, ko rada seši bērni vienlaikus, Kima atsaucas uz sarunu ar Krisu Dženeri, kura teikusi: "Un kā jūs domājat, kāpēc es katru dienu ap pieciem vakarā dzēru savu degvīnu?"

Pati Kima Kardašjana ir četru bērnu mamma, un kopš šķiršanās no Kanjes Vesta oficiāli skaitās vientuļā māte. 42 gadus vecā Kardašjana intervijā atzinās, ka bērnu audzināšanā saņem palīdzību. "Esmu ļoti laimīga, ka man tāda ir. Taču neatkarīgi no palīdzības, bērni vienmēr gribēs savu mammu," skaidroja skaistule.

67 gadus vecaja klana ciltsmātei šobrīd ir jau 12 mazbērni un drīzumā pasaulē nāks trīspadsmitais – Kortnija Kardašjana ir stāvoklī.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !