Foto: AFP/Scanpix/LETA
"DC Studios" izvēlējušies aktierus, kas iejutīsies titullomās jaunākajā filmā par Supermenu – Klārka Kenta lomā iejutīsies Deivids Korensvets, savukārt Luisas Leinas lomu izspēlēs Reičela Brosnahana, ziņo ārvalstu mediji.

Zināms, ka filmu sauks "Superman: Legacy" un to veidos režisors Džeimss Guns. Viņš šo darbu veidos pēc paša veidota scenārija, kas balstīts uz Džerija Zīgela un Džo Šustera radīto tēlu. Filmu producēs Pīters Safranāns ("Akvamens", "Akvamens 2", "Ļaunuma izsaukšana" franšīze) un plānots, ka tā iznāks 2025. gada 11. jūlijā.

Filmas producents Safrāns norādījis, ka sižeta līnija koncentrēsies uz Klārka Kenta mēģinājumiem līdzsvarot viņa cilvēcību ar kriptoniešu mantojumu (Kryptonian heritage). "Viņš ir patiesības, taisnīguma un amerikāņu stila iemiesojums. Viņš ir laipns pasaulē, kas laipnību uzskata par vecmodīgu," producentu citē "Variety".

Paredzams, ka šis būs nozīmīgs pagrieziena punkts aktierim Deividam Korensvetam. Mēļo, ka līdz ar jauno lomu, aktieris iegūs zvaigznes statusu Holivudā. Līdz šim viņa zināmākā loma ir filmā "Holivuda", kurā viņš atveidoja topošo aktieri, kurš strādā kā seksa darbinieks 1940. gados. Korensvets saņēmis atzinību par sniegumu "Netflix" seriālā "The Politician", kā arī mazbudžeta šausmu filmā "Pearl". Viņš arī sarakstījis, režisējis un pats filmējies komēdijseriālā "Moe & Jerryweather". Tuvākais projekts, kurā viņš būs redzams uz ekrāniem ir līdzās aktrisei Natālijai Portmanei filmā "The Lady In The Lake", raksta "Variety".


Jaunajai Luisai Leinai – Reičelai Brosnahanai – vācelītē ir atzinība un balvas par viņas darbu seriālā "The Marvelous Mrs. Maisel", nav palicis nepamanīts arī viņas tēlojums ASV politikas drāmas seriālā "Kāršu nams". 2020. gadā viņa bija redzama kopā ar Benediktu Kamberbaču filmā "The Courier" un 2022. gada vesternā "Dead For a Dollar" kopā ar Kristofu Valcu un Vilemu Defo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!