Foto: Vida Press

Ikoniskā aktrise Sāra Džesika Pārkere no seriāla "Sekss un lielpilsēta" savā jaunākajā intervijā raidierakstā pie Hovarda Šterna pastāstījusi par savām attiecībām ar skaistuma operāciju kultu. Viņa līdz šim neko savā sejā fundamentāli uzlabojusi nav un atzīst, ka savos 58 gados jau nokavējusi brīdi, kad sejas ādas savilkšana jeb "feislifts" būtu devusi kādu labumu.

58 gadus vecā aktrise, protams, rūpējas par sevi un kopj sejas ādu, taču viņas izvēlētās manipulācijas nekad nav bijušas tik pamatīgas kā daudzām citām slavenām aktrisēm. Bet vai tāpēc viņa par to nedomā? Izrādās, domā gan.

Sarunā ar Hovardu Šternu Pārkere skaidro, ka ir palaidusi garām laiku, kad veikt "veco, labo feisliftu" – to operāciju, kādas veica senāk. Tas bijis apmēram ap 44 gadu vecumu, taču arī tolaik viņa neesot bijusi droša par operācijas vajadzību.

Uz jautājumu, vai viņa tagad apsver iespēju "savilkt seju", injicēt botulīnu vai fillerus, aktrise saka: "Es par to visu domāju un allaž visiem prasu – ir vai nav par vēlu?"

Viņa pati sev spogulī patīk, taču par skaistu gan sevi nesauc: "Esmu reprezentabla. Lai gan man īsti nepatīk uz sevi skatīties, uzskatu, ka ar mani viss ir kārtībā," savu izskatu komentēja viņa.

Aktrise labprāt izmanto skaistumkopšanas piedāvātās iespējas – apmeklē dermatologu, regulāri veic ādas pīlingu un sejas masāžas. "Es turpināšu to visu darīt," viņa skaidroja.

Pārkere arīdzan pauda, ka saprot tās kolēģes, kas nepagurušas ļaujas dažādām injekcijām un operācijām, jo kino industrijā novecošanu pavada stigma, un sievietes jūt milzu spiedienu. Piemēram, nevienam aktierim vīrietim nekad nepārmet sirmumu matos, kurpretī sievietēs to pamana un uzsver uzreiz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!