Foto: Vida Press

Leģendārā deviņdesmito gadu supermodele Naomi Kempbela nu ir divu bērnu māmiņa – itin rūpīgā slepenībā skaistule tikusi pie ilgi cerētā dēla. Zinātāji apšauba, ka Kempbela būtu dzemdējusi pati; abi bērni ir vai nu surogātmātes dāvāti, vai adoptēti.

53 gadus vecā Kempbela ceturtdien sociālajos tīklos paziņoja, ka vēlreiz nonākusi jaunās māmiņas godā un piebilda: "Kļūt par mammu nekad nav par vēlu!"

Publiskojot attēlu ar mazulīti, Kempbela raksta: "Manu mazo dārgumiņ, tev jāzina, ka esi ārkārtīgi lolots un mīlestība tevi ieskauj no brīža, kopš pagodināji mūs ar savu klātbūtni."

Modele saņēmusi neskaitāmus apsveikumus no industrijas kolēģiem – viņu sveica Donatella Versače, Kellija Roulenda, Klaudija Šīfere un citas slavenības.

Savu pirmo mazuli Kempbela sagaidīja 2021. gadā, tagad meitai jau divi gadi. Toreiz modele teica, ka meita nav adoptēta, taču arī neapstiprināja ziņas, ka bērns būtu surogātmātes dāvāts.

Jaundzimušais bērns ir puisēns un par viņa izcelsmi modele klusē.

Jāpiebilst, ka Kempbela intervijās ne reizi vien teikusi, ka sapņo kļūt par māti. Viņai bijušas vairākas nopietnas attiecības ar turīgiem un slaveniem vīriešiem, taču nekad neizdevās palikt stāvoklī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!