Foto: DELFI/Publicitātes foto/Reuters/Scanpix/LETA
Arī šī nedēļa nesusi notikumus, kurus labprāt apspriest virtuvē vai zem deķīša. Kas, kur, kad, kāpēc, ar ko? "Delfi" ierasti sagatavo asortu izlasi tiem, kuriem aizņemtība neļāva iedziļināties patiesi svarīgajos notikumos.

Kas īsti notika ar Madonnu – stāsta dziedātājai pietuvināti cilvēki

Foto: Privātais arhīvs

Popmūzikas karaliene Madonna bijusi spiesta atlikt savas pasaules koncerttūres sākumu – pirmais koncerts bija paredzēts 15. jūlijā Vankūverā. Mūžam enerģisko dziedātāju apstāties piespieda pēkšņas problēmas ar veselību – Madonnu sestdien atrada nereaģējošu arēnā, kur viņa tūrei gatavojās.

Lasīt vairāk

Madonna izrakstīta no slimnīcas un atgriezusies mājās

Foto: Vida Press

Popmūzikas zvaigzne Madonna, kura bija saslimusi ar nopietnu bakteriālu infekciju un pavadīja slimnīcā vairākas dienas, ir atgriezusies mājās un jūtas labāk, ceturtdien ziņu aģentūrai AFP apstiprināja informēts avots.

Lasīt vairāk

Zemūdenē mirušā izpilddirektora sieva izrādās 'Titānika' upuru pēctece

Foto: Kadrs no video

Laikā, kad visa pasaule seko līdzi notikumiem ar pazudušo zemūdeni "Titan", kas devās apskatīt 1912. gadā nogrimušo "Titāniku", noskaidrojies, ka okeāna dzelmē palikušā peldlīdzekļa veidotāja, kompānijas "OceanGate" izpilddirektora Stoktona Raša sieva Vendija pati cēlusies no "Titānika" upuriem, izpētījis "New York Times".

Lasīt vairāk

Par Ellas saderināšanās gredzena cenu varot nopirkt māju Latvijā

Foto: Privātais arhīvs

Elīna Fūrmane, pazīstama arī kā Dj Ella, nesen saderinājusies ar savu mīļoto vīrieti, ar kuru draudzējas jau trešo gadu. Lai gan ar kāzām viņa nesteidzas, Fūrmane šovā "Slavenības bez filtra" parādījusi savu grezno gredzentiņu un aptuveni aplēsusi tā vērtību.

Lasīt vairāk

Kevina Speisija karjera Holivudā ir beigusies, raksta 'New York Post'

Foto: EPA/Scanpix/LETA

Trešdien tiesā Londonā aktierim Kevinam Speisijam tiks izvirzītas četru vārdā nenosauktu vīriešu apsūdzības seksuālā izmantošanā un vardarbībā. Vairāki Holivudā ietekmīgi kinoindustrijas cilvēki medijam "New York Post" pastāstījuši, ka neatkarīgi no tiesas iznākuma Speisija karjera Holivudā uzskatāma par beigušos. Tālāk viņa ceļš varētu vest tikai uz mazbudžeta vai otrās šķiras filmām.

Lasīt vairāk

Audzinot sešus bērnus, Kardašjanu ciltsmāte dzērusi šņabi katru dienu

Foto: Vida Press

Kardašjanu māmiņa Krisa Dženere meitu bērnībā katru dienu dzērusi degvīnu, pirmdien publicētā intervijā Itālijas "Vogue" atklājusi slavenā Kima Kardašjana. Tas bijis veids, kā māte tikusi galā ar spriedzi, audzinot sešus bērnus.

Lasīt vairāk

204 miljoni. Pārdošanā nonāk visdārgākā privātmāja Dubaijā

Foto: Publicitātes foto

6500 kvadrātmetri, marmora tonnas, 12 gadi celtniecības darba – Dubaijas nekustamā īpašuma tirgū nule iemirdzējies sevišķi vērtīgs īpašums. Attīstītājs par to prasa 204 miljonus ASV dolāru un šis nams pagaidām ir visdārgākā privātmāja Dubaijā, raksta "Forbes" un citi mediji.

Lasīt vairāk

Kāzām pošas skaistule Nikola Šērzingere – Hamiltona bijusī

Foto: Privātais arhīvs

Dziedātāja un modele, grupas "Pussycat Dolls" dalībniece Nikola Šērzingere nule saderinājusies – viņa pieņēmusi bildinājumu no sava ilggadējā drauga, bijušā regbija spēlētāja Toma Evansa, raksta medijs "Page Six".

Lasīt vairāk

Foto: Absolventu prieki un lustes RTU izlaidumā Ķīpsalā

Foto: LETA

Trešdien, 28. jūnijā, Ķīpsalas studentu pilsētiņā aizvadīts Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Lielais izlaidums ar grupas "Citi zēni" koncertu kā vakara kulmināciju. Protams, neizpalika arī absolventu "cepuru lietus".

Lasīt vairāk

Lietuvā neatrod pierādījumus fanes teiktajam par Tila Lindemana uzmākšanos

Foto: AFP/Scanpix/LETA

Lietuvas prokuratūra un Viļņas policija piektdien paziņoja, ka nesāks izmeklēšanu saistībā ar kādas fanes apsūdzībām, kura vaino grupas "Rammstein" solistu Tilu Lindemanu ļaunprātīgā izmantošanā un seksuālā vardarbībā, ziņo vācu medijs "Deutsche Welle".

Lasīt vairāk

Pusgadu pēc pazušanas kalnos atrasts aktiera Džuliana Sandsa ķermenis

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Britu aktieris Džulians Sandss pazuda bez vēsts 13. janvārī, kopā ar draugu dodoties pārgājienā pa Sengebrielas kalniem Losandželosas dienvidu daļā. Draugu pēc divām dienām atrada traumētu, taču dzīvu, bet pašu Sandsa ķermeni izdevies atrast tikai sestdien, 24. jūnijā, raksta BBC.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!