Foto: Privātais arhīvs
Populārā stiliste un zīmola "Lancome" vēstnese Dita Grauda ir šķīrusies no odiozā dimantu meklētāja Guntara Kļaviņa jeb mistera Kauliņa, kā šo kungu plašāk zina pēc Kaspara Rogas dokumentālās filmas. Tagad skaistule satuvinājusies ar mūziķi Arni Račinski, ar kuru kopā devususies ceļojumā ar motociklu pa Eiropu. Izdevumam "Privātā Dzīve" Grauda pastāstījusi par pavērsienu savā privātajā dzīvē.

Kā skaidro Grauda, savas meitas Annas tēvu misteru Kauliņu viņa acīmredzot nebija gana labi iepazinusi – izrādījies, ka vīrietis nemaz nealkst attiecības, taču viņa pati gan esot kārtīgs attiecību cilvēks.

Kauliņš pazuda no viņas un meitas dzīves drīz pēc bērna piedzimšanas. "Es redzēju viņā vairāk, nekā patiesībā bija. Varbūt man vajadzēja vairāk skatīties uz viņa pagātni, jo cilvēki acīmredzot īpaši nemainās," izdevumam saka Dita un piebilst, ka šobrīd kontakts ar misteru Kauliņu ir pavisam minimāls – tikai tik, lai viņš vēlmes gadījumā varētu komunicēt ar savu meitu, kuru stiliste audzina viena ar savas mātes un māsas palīdzību.

Tagad Graudas dzīvē ir cits vīrietis – mūziķis Arnis Račinskis. Abi iepazinušies nesen kādā pasākumā, izveidojušās savstarpējas simpātijas. Račinskis piedāvājis Graudai doties ceļojumā pa Eiropu ar moci. Sēžot Račinska moča aizmugurē, Grauda jūtoties droši, un šajā ceļojumā abi viens otru iepazinuši labāk.

Grauda sociālajos tīklos publiskojusi vairākus ceļojuma attēlus, tostarp tādu, kurā redzama, skūpstoties ar Račinski.

Pilnu rakstu lasi 4. jūlija izdevumā "Privātā Dzīve" vai portālā "Santa.lv"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!