Foto: LETA
Kā ik nedēļu svētdienās, klāt šķietami nesvarīgāko ziņu desmitnieks – aktuālais šovbiznesa notikumu izklāsts nedēļas griezumā. Jā, marginālas ziņas, kas neko daudz nemaina jūsu un mūsu dzīvē, tomēr interesantas un labrāt aprunātas virtuvē kā uzkodiņa. Kā saka, lietas kursā jābūt!

Puzikovam draud arests, piespiedu darbs vai sods līdz 12 400 eiro

Foto: Publiciātes foto

Par dziedošo policistu dēvētais Valsts policijas Ogres iecirkņa jaunākais – nu jau jaunākais, jo pazemināts amatā – inspektors Nikolajs Puzikovs jūnija izskaņā ieradās Rīgas pilsētas tiesā, kur turpina izskatīt lietu par neizpaužamu ziņu izpaušanu. Policistu tiesā pavadīja viņa mamma, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

'Stendera' dibinātājs Jānis Bērziņš izmisīgi meklē darbu

Foto: LETA

Pieredzējušais uzņēmējs Jānis Bērziņš šobrīd ļoti meklē darbu, vēsta izdevums "Kas Jauns". Bērziņam ir 50 gadu un aiz muguras daudzi sākotnēji veiksmīgi biznesi, taču tagad viņš gatavs strādāt jebkurā jomā jebkādu darbu, jo viņam neesot iegūta kāda konkrēta profesija.

Lasīt vairāk

Vietējais soctīklu hits: Āgenskalnā pārdod dzīvokli bez dvēseles

Foto: Publicitātes foto

Tviterī un citos sociālajos tīklos par hitu kļuvis portālā "Ss.lv" izvietots sludinājums: par 17 000 eiro tiek pārdots miteklis koka mājā Ļermontova ielā. Tam neesot dvēseles. Kā noskaidroja "Delfi", sludinājumu ievietojusi krievvalodīga sieviete, un teksta tulkojumā duša pārtapusi par dvēseli. Uzzinot par misēkli, sieviete tūdaļ steidza sludinājumu dzēst un tagad tas vairs portālā nav ieraugāms.

Lasīt vairāk

Gandrīz perfekti, bet... Tautastērpu eksperte asi vērtē politiķus gājienā

Foto: LETA/Jānis Pipars, LNKC

Nepareizi sasiets lakatiņš, izrādās, var samaitāt visu tērpa godību – tā šajos Svētkos gadījies aizejošajam Rīgas mēram Mārtiņam Staķim. Savukārt Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns saposies gluži vai perfekti, tomēr nošāvis greizi ar cepures nevilkšanu, saka tautastērpu eksperte Ziedīte Muze. Bet viņas visasāko kritiku dabū prezidents un premjers, kuri Svētkos ieradās parastos uzvalkos. "Vai viņiem naudas nav? Vai viņi maz ir latvieši?" – tik skarbi šo nolaidību vērtē Muze.

Lasīt vairāk

Vietējais hits: Kariņa krogus dziesma kā strautiņš mutuļo

Foto: Kadrs no video

"Šim būs ducis, tam pusducis, man pašam pusstopiņš" – laikā, kad visa Rīga dimd dziesmā, malā nav stāvējis arī premjerministrs Krišjānis Kariņš, kuru LTV komanda satika Dziesmu un deju svētku gājienā svētdien. Jāteic, Kariņš savā ziņģē nebija apturams.

Lasīt vairāk

Biatlonisti Ilmārs Bricis un Baiba Bendika gaida mazuli

Foto: Privātais arhīvs

Latvijas biatloniste Baiba Bendika ir bērna gaidībās, svētdien vietnē "Instagram" pavēstīja sportiste, publicējot fotogrāfijas, kurās redzamas viņas grūtniecības aprises.

Lasīt vairāk

Smokingu trakums Rīgā: drēbnieki steidz apkalpot inaugurācijas izmisušos viesus

Foto: Vida Press/DELFI

Lai gan Valsts prezidenta inaugurācijas pasākums Rīgas pilī sestdien sākas pulksten 16, ielūgumā viesiem norādīts, ka jāģērbjas "Black tie" jeb kungiem smokings, dāmām garā vakarkleita, kas parasti ir prasība pasākumiem pēc sešiem vakarā. Tas radījis galvassāpes ne vien pašiem aicinātajiem, kuriem skapī tik smalki tērpi nestāv, bet arī vairumam Rīgas ateljē, šūšanas darbnīcām un smokingu nomām. Smokingi Rīgā ir burtiski izķerti, tāpēc dažs labs inaugurācijā būs redzams tērpies ne gluži pēc etiķetes.

Lasīt vairāk

Aktieris Mārtiņš Egliens aiziet no darba Nacionālajā teātrī

Foto: F64

Ilggadējais Latvijas Nacionālā teātra aktieris Mārtiņš Egliens parakstījis vienošanos ar darbadevēju, ka no 2. jūlija viņu saistības beidzas, mākslinieks atklājis intervijā žurnālam "Ieva". Jau ilgāku laiku viņu vajā veselības problēmas, un pēc slimības lapas slēgšanas teātrim būtu jāsāk maksāt viņam alga, taču spēlēt izrādes Egliens pagaidām vēl nav spējīgs.

Lasīt vairāk

Autogrāfs uz Kolizeja sienas tūristam beidzas ar pamatīgām nepatikšanām

Foto: Kadrs no video

Jau miljoniem cilvēku visā pasaulē sociālajos tīklos redzējuši, kā bulgāru izcelsmes Lielbritānijas iedzīvotājs Ivans Dimitrovs lepni atstāj savu un savas mīļotās vārdu uz sienas Romas Kolizejā – gandrīz 2000 gadu senajā amfiteātrī. Ivana izklaidi iemūžināja kāds cits tūrists, un, pateicoties šim video, razbainieks ātri vien tika identificēts un atrasts. Tagad viņam draud iespaidīgs naudassods vai pat cietums.

Lasīt vairāk

Stiliste Dita Grauda pēc šķiršanās nu ir kopā ar mūziķi Arni Račinski

Foto: Privātais arhīvs

Populārā stiliste un zīmola "Lancome" vēstnese Dita Grauda ir šķīrusies no odiozā dimantu meklētāja Guntara Kļaviņa jeb mistera Kauliņa, kā šo kungu plašāk zina pēc Kaspara Rogas dokumentālās filmas. Tagad skaistule satuvinājusies ar mūziķi Arni Račinski, ar kuru kopā devususies ceļojumā ar motociklu pa Eiropu. Izdevumam "Privātā Dzīve" Grauda pastāstījusi par pavērsienu savā privātajā dzīvē.

Lasīt vairāk

Vilnis Ķirsis LTV pārtop par Lāci Brūno – mīkstu, čamdāmu puišeli

Foto: DELFI

Latvijas Televīzijas (LTV) "Rīta panorāmas" vērotāji otrdienas rītā varēja baudīt telefonsarunu ar Rīgas domes vicemēru Vilni Ķirsi, kurš klāstīja savu viedokli par koalīcijas pārmaiņām domē. Titros Ķirsis tika pieteikts kā Lācis Brūnais – mīksts, čamdāms puišelis.

Lasīt vairāk

Atrakcijā Viskonsinā atpūtnieki četras stundas karājas ar galvu uz leju

Foto: Kadrs no video

Pamatīgu pārbīli pirmdien piedzīvojuši astoņi cilvēki brīvdabas festivālā Krendonā, Viskonsinas štatā. Teritorijā izvietotajos karuseļos atgadījās tehniska ķibele ar tā dēvētajiem amerikāņu kalniņiem un, noritot glābšanas darbiem, cilvēki gandrīz četras stundas pavadīja ar galvu lejup, raksta medijs "New York Post".

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!