Foto: Vida Press
"Šī pirmizrāde ir pašiznīcinājusies," medijam "Page Six" paudis kāds cilvēks, kurš devies uz slavenās franšīzes "Neiespējamā misija" jaunākā šedevra pirmizrādi Ņujorkā. Pirmizrādi organizēja filmu studija "Paramount" un skatītāju zālē visas vietas nebija aizpildītas. Iemesls: iekšā laidēji daudzus aizsūtīja prom, jo tie nebija ģērbušies atbilstoši ielūgumā minētajam dreskodam.

Toma Krūza jaunākās filmas "Mission: Impossible — Dead Reckoning Part One" pirmizrādē Linkolna centrā Ņujorkā bijis noteikts tik strikts dreskods, ka organizatoru politika radījusi galvassāpes arī viņiem pašiem, proti, virkne lūgto viesu tika aizraidīti prom kā pasākumam neatbilstoši ģērbušies.

Kā raksta "Page Six", ielūgumā bija minēts "Evening Cocktail Attire", kas nozīmē – uzvalki un vakarkleitas, nekādi džinsi, t-krekli vai vienkāršas kleitas. Šāda prasība Ņujorkas cilvēkiem esot grūti izpildāma, un parasti organizatori arī patur prātā, ka Ņujorkā pirmizrādēs ir ierasts redzēt viesus, piemēram, džinsos. Daudzi atnākušie jau pie durvīm aizraidīti prom.

Pirmizrādes viesi novēroja, ka skatītāju zālē bijis tik daudz tukšu vietu, ka pirms filmas tās ieņēma teātra darbinieki un apkalpojošais personāls.

"Neiespējamās misijas" radošā komanda un arī pats Toms Krūzs piedalījās pirmizrādē un bija saģērbušies atbilstoši dreskodam. Tiesa, Krūzs jau 30 minūtes pēc filmas beigām devās prom lidostas virzienā.

Filmu gigants "Paramount" nav sniedzis komentāru par nevisai veiksmīgo pirmizrādi Ņujorkā.
Foto: Vida Press

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!