Foto: Privātais arhīvs

Pašmāju dziedātāja Antra Stafecka nu ir daudzbērnu māmiņa – 9. jūlijā pasaulē nākusi viņas meita, garā ierakstā "Instagram" platformā pavēstījusi pati māksliniece.

"2023. gada 9.jūlijā, Dziesmu un deju svētku noslēguma svētdienas rītā, piedzima mans mazais sapnis, mana meita! Un šoreiz sajūtas ir pilnīgi savādākas. Esmu tik mierpilna! Man nav bail no rītdienas.Tik ļoti mazsvarīgi pēkšņi kļuva viss ārēji mazsvarīgais, kam mums, cilvēkiem, patīk pievērst tik lielu uzmanību. Gribas domāt, ka tā būs vienmēr," raksta Stafecka, kura pirms meitiņas pasaulē laidusi divus dēlus.

Šā gada maijā dziedātāja salaulājās ar meitas tēvu hokejistu Lauri Niedri.

Jau vēstījām, ka Stafeckai jau ir divi dēli no laulības ar Ģirtu Lapsu. Izdevums "Kas Jauns" pērn rudenī vēstīja, ka Stafecka satuvinājusies ar hokejistu Lauri Niedru. Tas notika neilgi pēc tam, kad izjuka dziedātājas attiecības ar ģitāristu Jāni Čubaru, ar kuru Stafecka bija kopā četrus gadus, abi spēlēja vienā grupā – "Otra puse". Pēc šķiršanās no Čubara māksliniece nepārtrauca sadarbību ar grupu, bet gan laida klajā vairākas jaunas dziesmas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!