Foto: DELFI
Sestdienas rītā pazīstamais radio "Pieci.lv" paziņoja, ka uz laiku pārtrauc ierasto radio skanējumu un paņem pauzi, lai augusta beigās atgrieztos pie klausītājiem jaunā skanējumā. Radio paziņojums raisījis neizpratni ne vienā vien uzticīgajā klausītājā.

Pauze radio pasludināta piektdienas vakarā, kad Lucavsalā "Positivus" festivāla ietvaros notika "Pieci.lv" pārsteiguma ballīte, kas, kā beigās izrādījās, bija pēdējā, kas tiek aizvadīta, radio esot ierastajā skanējumā.

Pateicības vārdus par ēterā pavadīto laiku pauda radio ētera personības Linda Samsonova un Lota Ulmane, kā arī Toms Grēviņš.

"Šovakar mēs noslēdzam vienu pamatīgu nodaļu radio vēsturē. Ir pienācis laiks kārtīgai ģenerāltīrīšanai! Vasarā ievelkam elpu un 23. augustā piedāvāsim svaigāko radio un jaudīgāko multimediju saturu Latvijā. Paldies par uzticību! Lai skaista vasara, neaizmirstiet šo to pašķaidīt!" paziņojumā norādījis radio.

Jau iepriekš portālam "Delfi" raidstacijas vadītāji Kārlis Kazāks un Toms Grēviņš skaidroja, ka LR5 gaidāmas pārmaiņas, turklāt gan ēterā, gan multimediju platformās.

Radio šogad īsā laikā pameta vairākas klausītāju iemīļotas ētera personības: Karmena Stepanova, Magnuss Eriņš un Marta Grigale. Kazāks norādīja, ka tas pieder pie radio attīstības ceļa, kad medijā izaugušās un atpazīstamību ieguvušās ētera personības atrod tālākus savas izaugsmes pakāpienus, un viņu vietā jānāk citiem.

Tomēr radio paziņojums par "izrauto štepseli" samulsinājusi ne vienu vien klausītāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!