Sākoties festivālam "Positivus", "Delfi" sociālo mediju komanda devās apgaitā, lai noskaidrotu, kas ir pasākuma gaidītākie mākslinieki, apmeklētāju attieksmi pret galveno viesi Semu Smitu un kā pareizi ir jādejo kārtīgā festivālā.

Līdzīgi kā paši apmeklētāji, arī saņemtās atbildes ir krāšņas. Pasākuma pirmajā dienā sastapie apmeklētāji portālam "Delfi" pauž dažādu attieksmi par galvenā mākslinieka Sema Smita uzstāšanos. "Vienkārši neatbalstu," savu pozīciju rezumē kāds jaunietis, kamēr krāšņi tērptas apmeklētājas atzīst, ka viņas stāvēs pirmajā rindā, gaidot savu mīļāko dziesmu – "Unholy", kas platformā "Spotify" ir spēlēta vairāk nekā 1,2 miljardu reižu.

Programmas jautājumi nepavisam nesatrauca kādu vīrieti. Viņš sarunā ar "Delfi" atzina, ka festivālā ir ieradies paēst bezmaksas čipsus. Pie šī plāna viņš ir noskaņots pieturēties kā pirmajā, tā arī otrajā dienā. Atgādinām, ka festivāla "Positivus" gaitā "Delfi" ir iespējams sekot teksta tiešraidei abu dienu garumā. Tāpat portāla sociālo mediju kontos var skatīties reportāžas un intervijas gan ar apmeklētājiem, gan mūziķiem.

Jau vēstīts, ka "Positivus" teritorija vārtus apmeklētājiem vēra piektdien, 14. jūlijā. Festivāls turpinās sestdien, 15. jūlijā. 2023. gada festivālā uzstājas: Sems Smits, reperis J.I.D, duets "Little Big", grupas "Emotional Oranges", "Alt-J", hip-hopa producents un dziesmu autors Metro Boomin, duets "EarthGang", Gustavo, Tomijs Kešs un daudzi citi. Ar precīzu festivāla programmu var iepazīties "Positivus" mājaslapā un aplikācijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!