Foto: DELFI
"Nemulstot no apkārtējo skatieniem, koncerta laikā bijušais ministrs ar jauno mīļoto publiski ļāvās jutekliskām maiguma izpausmēm" – tā par redzēto Saulkrastu novada svētkos šonedēļ raksta izdevums "Kas Jauns", kas nofotografējis iemīlējošos un laimīgu bijušo politiķi, tagad advokātu Sandi Ģirģenu kopā ar Katrīnu Valteri, basketbolista Sanda Valtera bijušo sievu un vecākās meitas māti.

Par to, ka bijušais iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens tiekas ar Sanda Valtera bijušo sievu, "Kas Jauns" pirmoreiz ziņoja jau pērn – lai gan pāris savas attiecības īpaši neafišē, abi vairākkārt bija manīti kopā.

Kādreizējā sabiedrības dāma Katrīna Valtere savā "Instagram" kontā jauno mīļoto arī nerāda, taču viss liecina, ka viņu attiecības iegājušas nopietnākā gultnē.

Kā vēsta "Kas Jauns", pagājušajā gadā izirusi Valteres kopdzīve ar Liepājas ostas vides aizsardzības speciālistu Kasparu Poņemecki; šajās attiecībās pasaulē nācis dēls Kristofers. Pēc šīs mīlas beigām tagad izskatīgā dāma ir kopā ar Ģirģenu, kurš pēc aiziešanas no politikas jūtas labāk gan fiziski, gan emocionāli, gan vizuāli.

Ģirģens jau vairākus gadus vairs nav kopā ar sava dēla Frančesko māti. Savukārt Valtere ir divu bērnu mamma – viņas un basketbolista Sanda Valtera meita Luīze jau pilngadīga.

Kā žurnālam pastāstījis Ģirģens, par laulībām ar Valteri viņš pagaidām nedomā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!