Foto: Publicitātes foto

Katrīna Gupalo sadarbībā ar producentiem "Varslaff 'n' Edwolf" izdod deju mūzikas gabalu "Pupiņu zupiņa", kas, kā saka māksliniece, jau paspējis iekarot klausītāju sirdis koncertos. Dziesmā apdziedāta mīlestība pret vienu no latviešu virtuves stūrakmeņiem - tradicionālo pupiņu zupu.

Dziesma "Pupiņu zupiņa" komponēta kādā jūnija vakarā, kad Katrīna uz studiju atnesusi savas mātes dāvātu pupiņu zupu. Sātīgais mielasts tik ļoti iedvesmoja radošo komandu, ka tā nekavējoties steigusi ietērpt savu pateicību mūzikas skaņās un dzejas rindās.

Turpinot maltīti, mūziķi atcerējās par savu bērnu dienu elku Benny Benassi un viņa leģendāro dziesmu "Satisfaction", un drīz vien ieskanējās zīmīgais basa gājiens, kurš spēcīgiem ritmiem caurvij visu kompozīciju.

"Šī enerģijas caurstrāvotā dziesma neatstās vienaldzīgu itin neviena latviešu sirdi. Tā remdēs klausītāju ilgas pēc karstiem un garšīgiem ritmiem un kļūs par neatņemamu latviešu deju mūzikas hrestomātijas sastāvdaļu," pārliecināti dziesmas autori Katrīna Gupalo, Edgars Vilcāns un Armands Varslavāns.

Tuvākie koncerti, kur klausītāji varēs izbaudīt jauno dziesmu, kā arī daudzus citus Katrīnas Gupalo radītus hītus, notiks 23. jūlijā Kultūras namā "Wiktorija" Liepājā, 25. augustā Labumu bodē Ikšķilē un 2. septembrī Baložu ielas estrādē Pārdaugavā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!