Foto: Vida Press
Amerikāņu modele Džidži Hadida Kaimanu salās tikusi arestēta un sodīta ar naudassodu par zālītes ievešanu, raksta BBC. Kaimanu salās viņa un draudzene ieradās 10. jūlijā ar privāto lidmašīnu.

28 gadus vecā supermodele un viņas draudzene tika aizturētas pēc bagāžas pārmeklēšanas lidostā Kaimanu salās, kur abas ieradās pavadīt brīvdienas. Tiesā sieviete atzinusi savu vainu narkotiku glabāšanā un jau samaksājusi naudassodu, tomēr notiesājoša sprieduma lietā nav.

Hadidas pārstāvis sacīja, ka modele marihuānu legāli iegādājusies Ņujorkā ar ārsta izrakstītu recepti. Marihuānas lietošana medicīniskos nolūkos kopš 2017. gada ir legāla arī Kaimanu salās

Saskaņā ar Kaimanu salu muitas un robežkontroles sniegto informāciju, Hadida un viņas draudzene Lea Makartija tikušas arestētas par "marihuānas ievešanu un marihuānas patēriņam izmantoto piederumu ievešanu". Pašas zālītes daudzums nebija liels un acīmredzami domāts personīgai lietošanai.

Dāmas no lidostas tika nogādātas aizturēšanas iecirknī un atbrīvotas pret drošības naudu. Pēc divām dienām tiesā viņām izrakstīts sods 1000 Kaimanu salu dolāru apmērā (konvertējot – 1070 eiro) un abas palaistas brīvībā baudīt savu atvaļinājumu.

"Viss labs, kas labi beidzas," vēlāk saviem sekotājiem "Instagram" platformā pauda Hadida.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!