Fоtо: Privātais arhīvs
ASV dzīvojošais latviešu basketbolists Jānis Timma pēc ilga neredzēšanās perioda atkal saticis savu dēlu Kristianu. Timma ieradies Latvijā, lai kopā ar izlasi trenētos Pasaules kausa izcīņai. Pirmajā izlases kopābūšanas dienā "Arēnā Rīga" ieradās arī Timmas puisēns.

"Beidzot, beidzot!" – basketbolists vēstīja saviem 440 tūkstošiem "Instagram" sekotāju, publicējot prieka pilnus attēlus no arēnas. Timmas dēlēns uzkavējās sportistu ģērbtuvēs, bet pēc tam kopā ar tēvu arī izgāja laukumā uzspēlēt.

Timma savu dēlu nesatiek bieži. Zēns kopā ar māti Sanu un viņas jauno vīru futbolistu Mārci Ošu dzīvo Latvijā, bet Timma ar sievu Annu Sedokovu mīt Amerikā. Tur Timma audzina savas sievas dēlu Hektoru.

Kā zināms, mazais Kristians piedzima Timmas laulībā ar Sanu, taču drīz pēc bērna nākšanas pasaulē Timma iemīlējās dziedātājā un no sievas aizgāja. Turpmākos gadus Timma savu dēlu nesatika bieži, taču dēls ir ciemojies pie tēta ASV.

Patlaban Timma kopā ar citiem basketbolistiem atrodas Liepājā, kur sākusies treniņnometne Pasaules kausa izcīņai. 2. augustā Liepājā paredzēta spēle starp Latviju un Zviedriju.

Amerikā Timma spēlē "Big3" līgā, bet tagad pievienojies mūsējo "sapņu komandai" cerībā uz panākumiem Pasaules kausā.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !