Foto: Publicitātes foto

"Vai tiešam viens krekls, šujot tos vairumā, var maksāt 20 eiro?" vaicā kāds "Delfi" lasītājs, kura rīcībā nonākušas ziņas par konduktoru un mašīnistu jaunajām formām, kuru ieviešana, viņaprāt, kavējas. Modes mākslinieka Dāvida radītos tērpus "Pasažieru vilciens" (PV) prezentēja februāra beigās, bet joprojām personāls strādā vecajās formās. "Delfi" skaidro, kas kavē jauno formu ieviešanu.

Tik ilgi gaidītie jaunie elektrovilcieni uz sliedēm parādīsies pārskatāmā nākotnē, bet jau tagad dažviet var redzēt no jauna pārkrāsotus vecos vilcienus. To dizainu veido pelēkas un dzeltenas krāsas kombinācija, un tieši šādus toņos būs arī pavadošā personāla jaunie formastērpi. PV ar Dāvida radītajiem kostīmiem dāmām un kungiem iepazīstināja šopavasar. Tautas viedoklis par tiem bija stipri atšķirīgs – no nopēluma līdz sajūsmai.

Kāds "Delfi" lasītājs ceļ trauksmi: aprunājies ar dažiem PV darbiniekiem, viņš noskaidrojis, ka lielai daļai jaunie kostīmi nemaz neder. "Izmēros aizgāja greizi. Tagad viss nosūtīts pāršūšanai.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!