Foto: Publicitātes foto/Privātais ahīvs
Mūžībā aizgājušā uzņēmēja Valērija Maligina vecākā meita Irina apprecējusies, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve". Par Irinas vīru kļuvis ginekologs reproduktologs Audars Abubakirovs. Kāzas notikušas Dānijā.

37 gadus vecā Irina Maligina šobrīd strādā sava tēva savulaik vadītajā uzņēmumā "Olainfarm", kur ir padomes priekšsēdētāja Jāņa Buka vietniece.

Saskaņā ar žurnāla rīcībā esošo informāciju, Maligina vecākā meita apprecējusies Dānijā 28. jūnijā un jau nākamajā dienā starp jaunlaulātajiem noslēgts laulību līgums, kas paredz visas mantas šķirtību.

"Privātā Dzīve" atzīmē, ka Maliginas vīrs ir vecāks par viņu un ginekoloģijas jomā strādā jau 30 gadus. Savukārt vietnē "Facebook" Audars Abubakirovs norādījis, ka nāk no Maskavas, bet dzīvo Taškentā, Uzbekistānā.

Pāris pirms dažām nedēļām kopīgi apmeklējis "Porsche" festivālu Igaunijā.

Kā vēsta izdevums, Irina Maligina savulaik sagājās ar grupas "Dzelzs vilks" bundzinieku Mārci Judzi, kurš viņu raksturojis kā sirsnīgu un harmonisku sievieti. Abu romāns gan nebija ilgs – Judzis atgriezās ģimenē pie sievas.

Kā zināms, miljonārs Valērijs Maligins devās mūžībā 52 gadu vecumā; pēc viņa nāves sākās asa cīņa par atstāto mantojumu, tostarp abām viņa meitām nostājoties karojošās pusēs.

Pilns raksts izlasāms 8. augusta žurnālā "Privātā Dzīve"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!