Foto: Ieva Makare

Ceturtdien, 10. augustā Dzintaru koncertzālē ar "Klavierspēles virtuozu vakaru" tika atklāts jau septiņpadsmitais festivāls "Summertime – aicina Inese Galante". Vakaru vadīja kolorītais Jānis Skutelis, bet publikā varēja redzēt daudz sabiedrībā zināmu seju.

Pēc koncerta festivāla draugi un īpašie viesi līksmoja jau tradicionālajā atklāšanas ballītē, kas pulcēja sabiedrībā zināmas personas, tostarp ar kundzi varen saskaņotos tērpos bija ieradies Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns.

Klāt bija bijušais Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi Ivetu, Jūrmalas domes priekšsēdētāja Rita Sproģe, bijušais politiķis Mārtiņš Bondars ar kundzi Ievu, uzņēmējs un sporta funkcionārs Kirovs Lipmans, Starptautiskā Baleta festivāla direktore Lita Beiris, Rīgas Latviešu biedrības priekšsēdētājs Gunti Gailītis, modes dāma Maija Silova-Ulvanga ar vīru, stiliste Žanna Dubska, ilggadējais politiķis Valdis Birkavs ar dzīvesbiedri, izdevēja Aija Šmidre, sabiedrības dāmas Ieva Adamss un Ilze Auzere, uzņēmēju Kolu pāris un citi kvaliatīvas mūzikas cienītāji.

Festivāls ilgs līdz 13. augustam, un "Biļešu paradīzē" vēl nopērkamas biļetes. Pati Inese Galante sniedz īpašu dāvanu – pērkot divas biļetes uz jebkuru no festivāla koncertiem, otrā biļete – dāvanā! Šis ir beidzamais gads, kad notiek "Summertime – aicina Inese Galante".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!