Foto: Publicitātes foto
Jaunajai sezonai vērienīgi gatavojas pašmāju realitātes šovs "Slavenības bez filtra". Pagājušajā nedēļā kanāls "STV Pirmā!" pavēstīja, ka turpmāk tajā varēs sekot līdzi influencerei Janai Brukai un sabiedrības dāmai Natālijai Tumševicai, un nu nosaukti arī citi šova sēriju varoņi, tostarp miljonārs Jūlijs Krūmiņš un Elīna Didrihsone.

"Slavenības bez filtra" šoruden piedzīvos jau devīto sezonu, un šovasar jau nofilmētas sērijas. Tajās būs redzams uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš, kā arī jauniešu vidū pazīstamā veikalniece un influencere Elīna Didrihsone.

Šova sērijās 26 gadus vecā Didrihsone skatītājus vedīs uz savu dzimto Dobeli, pastāstīs par savu ģimeni un sola atklāt tādas lietas, kuras neviens par efektīgo skaistuli nezina. "Es nekad padziļināti niansēs neesmu runājusi par skolu, bērnību un vecvecākiem, bet šova laikā runāšu," skaidro šova jaunā varone.

Didrihsone atcerēsies arī savas skolas gaitas, jo tieši mācību iestādē veidojusies viņas personība.

Tāpat viņa apņēmusies vēl vairāk pastāstīt par sava vizuālā tēla aizkulisēm. Viņaspāt, viņa līdz šim daudz par to nekur nav izpaudusies.

Protams, TV kameru acs sekos līdzi arī skaistules laulības dzīvei – viņa jau vairākus gadus ir precējusies ar uzņēmēju Nauri Didrihsoni, uz kura vārda reģistrētas vairākas firmas, bet zināmākais abu rūpals ir drēbju veikals "Butterfly".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!