Foto: Privātais arhīvs
Latviešu basketbolists Jānis Timma pēc paviesošanās Rīgas pilī pie Valsts prezidenta pēcāk laimīgi atbrīvojās no elegantā uzvalka un demonstrēja saviem sekotājiem vareni uztrenēto torsu.

"Pie prezidenta pabūts, laiks treniņam," entuziasma pilns vēsta Jānis Timma, kurš Latvijā ieradies no tālās Amerikas ar cerībām, ka mūsu valstsvienības galvenais treneris Luka Banki atvēlēs viņam vietu sastāvā, kas dosies uz Pasaules kausu.

Savā svaigākajā fotosesijā Timma demonstrē savu divmetrīgo augumu glītā uzvalkā, bet pēc tam pozē sev ierastākā manierē – mačo tēlā pie spoguļa. Seksapilās pārvērtības bilžu karuselī patikušas daudziem un daudzām Timmas sekotājām, par to liecina liesmojošas emocijas pie ieraksta.

"Delfi" jau vēstīja, ka Latvijas vīriešu basketbola izlase pirms vēsturiskās debijas Pasaules kausā pirmdien, 14. augustā, viesojās Rīgas pilī pie Valsts prezidenta Edgara Rinkēviča.
Nevienā no pārbaudes spēlēm līdz šim laukumā nav devies Kristaps Porziņģis, Dāvis Bertāns un Jānis Timma, un Banki piebilda, ka šobrīd nevar prognozēt, vai viņi varēs spēlēt pret Somiju. Starp sportistiem ir daudz savainoto, sestdien izteicās treneris.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!