Foto: DELFI

"Turības" pasniedzēja, pasākumu vadītāja un saviesīgo notikumu uzticīgā viešņa Ieva Adamss šovasar bauda jaunā drauga sarūpētos priekus. Kā noskaidrojis pašmāju dzīvesstila izdevums "Privātā Dzīve", Adamss tagad ir kopā biznesa administratoru Lauri Lauski (attēlā).

Pirms diviem gadiem Ieva Adamss šķīra laulību ar uzņēmēju Arni Lejiņu; abi bija atsvešinājušies jau ilgstoši, taču turpinājuši dzīvot kopā savā sešu istabu miteklī.

Nu Adamss dzīvē ienācis jauns draugs, ar kuru viņa iepazinusies jau pagājušajā vasarā, bet satuvināšanās notikusi šovasar. Ieva ar Lauri Lauski iepazinusies restorānā, kur viņš bijis administrators. Abi katru dienu sarakstījušies un čatiņš vainagojies ar tuvākām attiecībām, raksta "Privātā Dzīve".

Efektīgā dāma gan neplānojot nedz ļoti nopietnas attiecības, nedz kopdzīvi, taču tas neliedzot baudīt mirkli un ar Lauski kopā doties uz pasākumiem. Lauskis jau sarūpējis viņai romantiskus piedzīvojumus. "Novērtēju to, ka viņam patīk kultūra un mūzika, patīk būt dabā. Viņam patīk arī Baltijas jūra, lai cik auksta tā arī nebūtu, un tas viss patīk arī man. Kaisle nāk un iet, bet kopējs dzīves redzējums paliek," spriež Adamss un piebilst, ka ar kopā ar Lauski jūtoties mierīgi, jo šis vīrietis ir pacietīgs un "neiznes" viņai nervus.

Pilns raksts lasāms 15. augusta "Privātajā Dzīvē"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!