Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Fitnesa treneris Sems Ašgari trešdien tiesā ASV iesniedzis šķiršanās prasības dokumentus, vēsta "Page Six". Viņa laulība ar popzvaigzni Britinju Spīrsu ilga precīzi vienu gadu.

Sems Ašgari un Britinija Spīrsa oficiāli paziņojuši par savas laulības galu. Pieteikumā tiesai Ašgari minējis "nesamierināmas domstarpības" abu laulāto starpā. Abas puses nolīgušas spēcīgus advokātus, jo prāvā paredzēta cīņa arī par naudas līdzekļiem.

Runas par to, ka pārim ir lielas problēmas, uzvirmoja jau šā gada pavasarī – vīrs staigāja bez laulības gredzena pirkstā, savukārt dziedātāja atvaļinājumu baudīja ar citu vīrieti, savu menedžeri Keidu Hadsonu.

41 gadu vecajai Spīrsai šī bija trešā laulība dzīvē. Ašgari par mākslinieci ir 12 gadus jaunāks un viņam laulības ar Spīrsu bija pirmās mūžā.

Līdz kāzām Spīrsa ar draugu satikās piecus gadus, par saderināšanos abi paziņoja 2021. gada rudenī, tūlīt pēc tam, kad dziedātājai tiesas ceļā izdevās atbrīvoties no gadiem ilgušās sava tēva aizbildniecības, kurš cita starpā valdīja arī pār Britnijas privāto dzīvi.

Vēlāk pāris pavēstīja, ka gaida mazuli, taču grūtniecība pārtrūka spontānā aborta dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!