Foto: Vida Press
ASV medijos liela uzmanība pievērsta popmūzikas princeses Britnijas Spīrsas trešās laulības kraham – tā ilga tikai vienu gadu. Irāņu izcelsmes fitnesa treneris Sems Ašgari pieprasījis šķiršanos un, kā raksta tabloīds TMZ, patiesais šķiršanās iemesls ir dziedātājas sānsoļi.

29 gadus vecais Ašgari internetā publiskojis paziņojumu, ka pēc sešu gadu kopābūšanas viņu kopīgais ceļojums ir noslēdzies. "Mēsli notiek," rakstīja Ašgari, piebilstot, ka cer saglabāt cieņu un mīlestību abu starpā.

Taču "zinātāji" tabloīdam TMZ pastāstījuši, ko Ašgari teicis viņiem. Proti, patiesais šķiršanās iemesls bijusi Spīrsas neuzticība – viņa krāpusi vīru ar kādu no mājas apkalpojošā personāla darbiniekiem, kā arī "seksuāli nepiedienīgi uzvedusies".

Saskaņā ar TMZ vēstīto, Spīrsa kādam kalpotājam Kalifornijas mājā lūgusi sevi filmēt kailu, tostarp Ašgari noskatījies video, kurā viņa sieva redzama kompromitējošos apstākļos ar mājas darbinieku. Ilgu laiku Ašgari bijis mīlošs laulātais, taču video redzētais pat viņa acīm bijis par traku un tamdēļ viņš nolēmis tiesā sniegt šķiršanās prasību.

Vīrs arīdzan apgalvo, ka fiziski cietis no sievas rokas – vienā no tādām reizēm viņam pat uzsista zila acs.

Tabloīds atzīmē, ka 41 gadu vecā popa princese ir hiperseksualizēta, taču joprojām trausla sieviete. Ar irāņu izcelsmes modeli un fitnesa treneri viņa apprecējās drīz pēc tam, kad tika vaļā no sava tēva aizbildnieciskās varas – ilgus gadus Spīrsa pati nebija noteicēja pār savu dzīvi.

Pati Spīrsa laulības izjukšanas iemeslus pagaidām nav komentējusi.

Jau vēstījām, ka Sems Ašgari un Britinija Spīrsa oficiāli paziņojuši par savas laulības galu. Pieteikumā tiesai Ašgari minējis "nesamierināmas domstarpības" abu laulāto starpā. Abas puses nolīgušas spēcīgus advokātus, jo prāvā paredzēta cīņa arī par naudas līdzekļiem.

Runas par to, ka pārim ir lielas problēmas, uzvirmoja jau šā gada pavasarī – vīrs staigāja bez laulības gredzena pirkstā. Spīrsai šī bija trešā laulība dzīvē. Ašgari par mākslinieci ir 12 gadus jaunāks un viņam laulības ar Spīrsu bija pirmās mūžā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!