Foto: Privātais arhīvs
TV seja Kristīne Stakena (pirms laulībām – Komarovska) 12. augustā Rīgas dzemdību namā laidusi pasaulē savu pirmo mazuli – puisēnu, moderatore pavēstījusi "Instagram" platformā. Zēns nosaukts par Leo Stakenu.

Augusta vidū Stakena paziņoja, ka "ņem pauzi" no sociālajiem tīkliem un ziņos, tiklīdz būs gatava vēstīt par savu jauno statusu. Nu tas brīdis ir klāt – TV3 rīta ziņu diktore ar skaistu kadru vēsta, ka ir māmiņa.

"Pirms pāris nedēļām (vai pirms gadsimta), te, instagramā rakstīju: "Tiekamies otrā pusē". Es biju pārceltuvē uz citu realitāti un šī ir neticami skaista realitāte, kuru esmu svētīta piedzīvot. Septiņas dienas kā viena gara nebeidzamā, kurā emociju virpuļviesulis ar turbokrusas graudiem, svelmi un nepieredzētu laimību apgriezis dzīvi otrādi. Pirms nedēļas šajā laikā es elpoju dziļi un gari, ilgi. Es zināju, ka tas būs KAUT KAS, bet nenojautu, kāds tas KAUT KAS IR. Svētlaimība un laiks, kas apstājies, cilvēks ir ieradies," par pirmajām sajūtām māmiņas godā vēsta Stakena.

Viņas un uzņēmēja Māra Stakena dēls šajā pasaulē ieradies 12. augustā ceturksni pēc pulksten četriem no rīta. Tas parasti bijis laiks, kad Stakena modās uz darbu "900 sekundēs".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!