Foto: Privātais arhīvs/LETA
Arī šī nedēļa nesusi notikumus, kurus labprāt apspriest virtuvē vai zem deķīša. Kas, kur, kad, kāpēc, ar ko? "Delfi" ierasti sagatavo asortu izlasi tiem, kuriem aizņemtība neļāva iedziļināties patiesi svarīgajos notikumos.

Seriālā 'Hameleonu rotaļas' joprojām filmējas tikai Ēriks un Brūka

Foto: Publicitātes foto

Pagājuši jau 36 gadi, kopš pirmo sēriju piedzīvoja telekompānijas "CBS" lepnums ziepju operu frontē – seriāls "The Bold and the Beautiful", ko Latvijā talantīgi nokristīja par "Hameleonu rotaļām". Pie mums to pātrauca demonstrēt tālajā 2010. gadā, taču joprojām Foresteru ģimenes kaislībām līdzi var sekot 100 dažādās pasaules valstīs.

Lasīt vairāk

Skaudri beidzies Rīgas ballīšu karalienes Betijas mīlasstāsts

Foto: Privātais arhīvs

Pirms sešiem gadiem par efektīgo Betiju Valrosu runāja visā Rīgā un Jūrmalā – te viņa atļāvās novietot savu "Aston Martin" pie Brīvības pieminekļa, te pa Jūrmalu traucās ar "Lamborghini", te piepeši kļuva par Latvijā unikāla dzeltenas krāsas "Ferrari" īpašnieci. Tagad viņa brauc ar "Bentley", bet stāsts, kā viņa pie tā tikusi, ir šķērms. Publiski demonstrētai glamūrīgai dzīvei aizkulisēs palikušas baisas privātās dzīves fineses.

Lasīt vairāk

Aizdomīgos apstākļos šķirta Šoigu meitas laulība, ziņo 'Doždj'

Foto: Privātais arhīvs

Krievijas aizsardzības ministra Sergeja Šoigu ģimene atbrīvojusies no tai neērtā ģimenes locekļa, vēsta telekanāls "Doždj". Šķirta Šoigu meitas Ksenijas laulība ar influenceri un fitnesa instruktoru Alekseju Stoļarovu, un maniere, kādā par to paziņots, stipri atgādina desmit gadus seno TV sižetu par prezidenta Putina un viņa sievas Ludmilas laulības šķiršanu.

Lasīt vairāk

Dīdžejs Toms Grēviņš iemīlējies kino režisorē Lienē Laviņā

Foto: DELFI/LETA

Populārais pašmāju dīdžejs un "uz laiku" slēgtās raidstacijas "Pieci.lv" muzikālais vadītājs Toms Grēviņš šovasar sabiedrībā parādās kopā ar filmu režisori Lieni Laviņu. Lai gan Grēviņš nav vēlējies publiski apstiprināt, ka pēc laulības šķiršanas atkal ir iemīlējies, viņa draudzene publiskojusi mīlīgu kadru, kurā redzamas abu tuvās attiecības.

Lasīt vairāk

Video: Kā Pugačovas un Galkina bērni bauda Jūrmalas vasaru

Foto: Kadrs no video

Izklaides pie jūras un fiziskas aktivitātes atrakciju parkā Dzintaros – tādu bērnību bauda Krievijas estrādes granddāmas un talantīgā humorista Maksima Galkina dvīņi Liza un Harijs.

Lasīt vairāk

Režisors Uldis Cipsts izdzēsies no feisbuka un pametis Latviju

Foto: F64

Filmu un seriālu režisors Uldis Cipsts savā mājā Mežaparkā vairs nav sastopams – pēc skandāla, kurā 17 gadus veca meitene viņu apsūdzēja seksuālā varmācībā, Cipsts kopā ar ģimeni pārcēlies uz Spāniju un dzīvo mājā ar skatu uz Vidusjūru, šonedēļ vēsta izdevums "Privātā Dzīve". Tikmēr Latvijā turpinās izmeklēšana lietā par iespējamu pavešanu netiklībā.

Lasīt vairāk

LU rektors Indriķis Muižnieks satuvinājies ar kolēģi

Foto: DELFI

Ilgus gadus nodzīvojis kā atraitnis, šobrīd Latvijas Universitātes (LU) rektors Indriķis Muižnieks vairs nav viens, viņš atklājis intervijā populārajam žurnālam "Ieva".

Lasīt vairāk

Agnese Zeltiņa meklē kungu, kurš pieņemtu viņu ar visiem putniem

Foto: Privātais arhīvs

Lai gan šā gada sākumā izdevums "Kas Jauns" vēstīja, ka influencerei Agnesei Zeltiņai izveidojušās jaunas attiecības ar sportisku kungu vārdā Juris, raidījumā "Iečeko slavenību" viņa atklājusi, ka joprojām ir mīlestības meklējumos. Aktieris Andris Bulis centās noskaidrot, kādas tad ir izskatīgās lēdijas prasības saistībā ar potenciālo kavalieri.

Lasīt vairāk

Efektīgajai Ievai Adamss jauns mīļotais, kurš 'neiznes nervus'

Foto: DELFI

"Turības" pasniedzēja, pasākumu vadītāja un saviesīgo notikumu uzticīgā viešņa Ieva Adamss šovasar bauda jaunā drauga sarūpētos priekus. Kā noskaidrojis pašmāju dzīvesstila izdevums "Privātā Dzīve", Adamss tagad ir kopā biznesa administratoru Lauri Lauski (attēlā).

Lasīt vairāk

Iepazīsties! Pieci provinces brašuļi, kuri sievu meklēs 'Saimniekšovā'

Foto: Publicitātes foto

Septembra sākumā atkal visi varēsim sekot līdzi leģendārajam TV3 šovam "Saimnieks meklē sievu". Šogad, atšķirībā no citiem gadiem, varoņi tika turēti noslēpumā, ļaujot potenciālajām līgaviņām un līgavaiņiem visupirms iepazīt saimnieku personību, kā arī apskatīt viņu saimniecības.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!