Foto: Kadrs no video
Savdabīgu situāciju piedzīvojusi pašmāju influencere Katrīne Vasiļevska (pirms laulībām zināma kā Sauliete), kura nedēļas nogalē piedalījusies "Baltijas maratonu" rīkotajā krāsu skrējienā Kauguros. Skrējiena laikā dalībnieki dabū krāsu šaltis, un Vasiļevskas blondajos matos zaļais tonis iekodās īpaši jiftīgi – svētdienas vakarā viņa nezināja, ko darīt.

Vasiļevska pēc krāsu maratona devās noskaloties Baltijas jūrā, savukārt matu kodaļu mazgāja mājās. Liels bijis viņas pārsteigums, kad pat pēc trim mazgāšanas reizēm Vasiļevskas blondie mati tā arī palika ar zaļiem ielaidumiem. "Nezinu, ko darīt," sūkstījās viņa, saucot sevi par Fionu – par godu multenes varonei. Vēlāk viņa atzina: "Pasākums bija superīgs, bet mati tika sabojāti."

Kā portālam "Delfi" paskaidroja krāsu maratona rīkotājs Kaspars Putniņš, skrējienā tikušas lietotas pārtikas krāsvielas, kam vajadzētu viegli izmazgāties, un arī Vasiļevska maratona rīkotājus jau pirmdienas rītā informēja, ka viņai izdevies krāsu izmazgāt – gan ne mājās, bet tikai skaistumkopšanas salonā.

Putniņš norāda, ka blondu matu īpašnieces pieļauj kļūdu, matus mazgājot ar sev ierasto krāsas noturīguma veicinošu šampūnu, taču tas tikai palīdzot krāsvielas tonim matos palikt. "Bet ar jebkuru parastu šampūnu dabīgos matos krāsa izmazgājas," skaidro maratona rīkotājs un piebilst, ka dalībnieki tikuši brīdināti, ka nedrīkst mazgāt matus ar krāsu noturošu šampūnu. Viņš arīdzan atzīmē, ka "Color run" ir globāls projekts, kam tiek pirkta licence, un ļoti bieži nākas saskarties tieši ar jautājumiem par to, kā atbrīvoties no izmantotajām krāsvielām.

Vasiļevska jau no skaistumkopšanas salona saviem sekotājiem ziņoja: "Kas gan būtu domājis, ka nevainīgs krāsu skrējiens izvērtīsies ar zaļiem matiem un jaunām iepazīšanām! Tātad viss, kas notiek, notiek uz labu. Un skrējiens īstenībā bija dikti jautrs," komentēja blondīne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!