Foto: F64

Bijusī veselības ministre Ilze Viņķele pievienojusies komiķu apvienībai "Sieviešu stendaps", šonedēļ vēsta žurnāls "Privātā Dzīve", kas politiķi sastapa pagājušajā nedēļā Avotu ielas svētkos. Tur Viņķele no skatuves "plēsusi" visai drosmīgus jokus.

Kā raksta izdevums, Viņķeles joku vācelītē atradušies pat visai pikanti stāsti – piemēram, viņa jokojusi par savu krūšu izmēru, par seksu, par ginekologa apmeklējumu. Skatītājiem eksministres uzstāšanās patikusi, un, kā saka pati Viņķele, šī nebija ne pirmā, ne pēdējā viņas stand-up izrāde – būšot vēl.

Žurnālam viņa atklājusi, ka skatuvisko pieredzi guvusi politikā, jo tur bieži vien cilvēki izliekas un tēlo. "Tu aizbrauc uz kultūras namu un zini, ka riebies cilvēkiem, jo esi deputāts, taču latvieši, būdami pieklājīgi, pasniedz tev ziedus un noklausās tevis teiktajā. Uzstājoties stand-up izrādēs, neviens neizliekas – publika vai nu tevi pieņem, vai nepieņem," stāsta Viņķele, kuras performanci Avotu ielas svētkos skatītāji novērtējuši, aizrautīgi smejoties.

Sarunā ar "Privāto Dzīvi" bijusī ministre joko arī par cietumu: "Neizslēdzu, ka mana kovidvakcīnu lieta varētu noslēgties ar cietumā sēdēšanu. Zinātāji teic, ka tiem, kas māk stāstīt stāstus, cietumā klājoties vieglāk," pajokojusi Viņķele.

Žurnāls arīdzan raksta, ka Ilze Viņķele šobrīd ir valdes locekle Daugavpils slimnīcā. Kādu brīdi viņa pastrādājusi arī privātajā veselības aprūpē, bet sapratusi, ka tas nav viņai piemērots darbs.

Pilns raksts lasāms 22. augusta "Privātajā Dzīvē"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!