Foto: Privātais arhīvs
Influenceres un Dailes teātra aktrises Leldes Dreimanes četrus gadus ilgais mīlasstāsts ar bijušo hokejistu un ēdināšanas uzņēmēju Ēriku Ozollapu ir beidzies – tik ilgi gaidīto kāzu nebūs, šonedēļ raksta izdevums "Kas Jauns".

Lai gan 36 gadus vecais uzņēmējs Ozollapa savu mīļoto sievieti bildinājis pat vairākkārt, kāzu nebūs – abi izbeiguši kopdzīvi un šobrīd pat komunicējot stipri minimāli, raksta "Kas Jauns".

Kādreizējais hokejists un aktrise kopā izveidojuši burgeru ēstuvi "Munch BBQ", kas juridiski ir abu kopīgs biznesss, bet tagad, kad viņu mīlasstāsts beidzies, abi plānojot nokārtot visas formalitātes, lai aktrise uzņēmuma lietās vairs nepiedalās.

Kā Dreimane skaidrojusi "Kas Jauns", viņa pašķiršanos no mīļotā sauc par "radošo pauzi".

"Neviens nezina, cik ilgi tā turpināsies, vai varbūt tā arī nebeigsies," saka 33 gadus vecā aktrise. Viņa šobrīd par jaunām attiecībām nedomājot, visu enerģiju veltot darbam Dailes teātrī.

Versmainajās šīs pāra attiecībās kopumā bijuši trīs bildinājumi un visas trīs reizes aktrise teikusi jāvārdu. Par 2021. gadā izskanējušo bildinājumu Romā Dreimane pati vēstīja "Instagram" platformā.

Dreimane savulaik bija no Dailes teātra atlaistā aktiera Kaspara Zāles draudzene. Satuvināšanos ar Ozollapu aktrise sākumā slēpa, un gada garumā dažas reizes jau uzvirmoja runas par abu šķiršanos.

Pāris bija kopā četrus gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!