Foto: Privātais arhīvs
Latvijā zināmais modes mākslinieks Dāvids (īstajā vārdā Romans Andrejevs) savās lauku mājās viesos uzņēmis Andri Buli un raidījumu "Iečeko slavenību", lai tajā pastāstītu par savu bērnību un savām īpatnībām. Tā, piemēram, viņš atklāja, ka visu mūžu sadzīvo ar "sava veida autismu".

"Bērnībā es biju briesmīgs, es vispār brīnos, ka esmu izaudzis liels, ka mani neviens nav nositis. Man ir sava veida autisms, un es māku ar to tikt galā, bet ir tā, ka es vienmēr runāju to, ko domāju, un tas ir pats drausmīgākais," par savu mutīgumu saka talantīgais vīrs. Jāpiebilst, ka tieši drosmīgās runāšanas dēļ pirms gadiem 17 viņš bija augstu novērtēts šovmenis, tostarp vadot tiem laikiem sevišķi neganto TV "Dāvida šovu".

Raidījuma ierakstā atceroties savu bērnību un skolas gadus, Dāvids ar vieglu ironiju atzīst, ka bijis neciešams bērns un brīnās, kā vēl palicis dzīvs, jo viņa asais raksturs un vēlme teikt visu, ko domā daudziem bijusi neciešama.

Vienlaikus viņš bērnībā uz visu atlikušo dzīvi apguvis to, ko sauc par darba tikumu. Uzaugot bez tēva, viņam ar brāli nācies darīt daudz smagus darbus, jo iztika bija jāpelna pašiem. "Savulaik esmu rozes un ābeles potējis, vecākais brālis ziedināja tulpes, jo mums tēva nebija, mēs kaut kā paši izsitāmies un pelnījām naudu. Es esmu graustu miljonārs," viņš ironizē, piesaukdams leģendāro kinofilmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!